Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Oricine, dar nu el". Bergodi, învinovăţit pentru fotbalistul pe care l-a titularizat de nevoie la Rapid: "Nu poţi să te duci cu el să iei trei puncte cu UTA" | EXCLUSIV

"Oricine, dar nu el". Bergodi, învinovăţit pentru fotbalistul pe care l-a titularizat de nevoie la Rapid: "Nu poţi să te duci cu el să iei trei puncte cu UTA" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Experţii Orange Sport, Constantin Zotta şi Mihai Stoica, au analizat remiza de la Oradea, 2-2, dintre UTA şi Rapid. Fostul oficial al giuleştenilor consideră că antrenorul Cristiano Bergodi a comis o greşeală atunci când l-a titularizat pe Alexandru Stan (18 ani).

UTA - Rapid 2-2, în Superliga: "Cu scuze pentru echipa lui Mircea Rednic, dar e modestă"

UTA a încheiat la egalitate cu Rapid, vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Giuleştenii au condus cu 2-1 după ce Funsho a marcat înainte de pauză, iar arădenii au egalat prin Luckassen, în minutul 75. 

La final, părerile despre rezultat au fost împărţite.

"Cred că Rapid a pierdut două puncte. Să începi cu 1-0, ai controlul, ai în faţă un adversar, cu scuze pentru echipa lui Mircea (n.r. - Rednic), dar modestă. E o echipă modestă cu doi fundaşi laterali care azi au jucat slab, iar tu ai aripi excelente, cu Funsho şi Petrila. 

Tu, Rapid, azi trebuia să iei mult mai mult. Eu aşa cred, că Rapid pierde două puncte. Ai marea şansă de a juca la Oradea, că la Arad e altceva, acolo e un public vulcanic, ajută echipa gazdă. E al treilea rezultat de egalitate în deplasare, şase puncte mari pierdute", a spus fostul conducător de la Rapid, Constantin Zotta, la Orange Sport. 

În schimb, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, a văzut un rezultat corect la Oradea. 

"Eu consider că rezultatul e echitabil. La 1-1 UTA a avut o perioadă când putrea marca golul al doilea, a avut ocazii bune. A fost şi mingea scoasă de pe linia porţii. La cum se juca în repriza a doua mi s-a părut că victoria e indubitabilă, iar golul egalizator a venit de nicăieri. Nu mă aşteptam ca Rapid să mai primească. E corect rezultatul la cum s-a jucat", a spus expertul Orange Sport. 

Primele concluzii despre înlocuitorul lui Rrahmani la Rapid

După accidentarea de durată a lui Albion Rrahmani, Cristiano Bergodi a avut de ales un nou titular, iar italianul l-a trimis cu UTA din primul minut pe Alexandru Stan, în faţa lui Kévin Soni. 

Însă, Constantin Zotta n-a fost de acord cu alegerea antrenorului de la Rapid. 

"Nu cred că este o alegere bună. S-a dovedit, mai ales când ai două aripi atât de bune. Am avut o situaţie similară la Rapid, jucam cu Herea atacant, că avea experienţă şi rămâneau aripile cu spaţii. Oricine, dar nu Stan. Te duci cu Stan să iei trei puncte cu UTA, nu poţi!", a mai spus fostul arbitru, care a fost completat de MM Stoica: "Cu Stan în teren s-au dat goluri, fără Stan în teren s-a luat gol. Eu i-am dus până la 2-1 (n.r. - râde)", a adăugat oficialul FCSB.

Afla mai multe despre: uta rapid superligaalexandru stan rapidalbion rrahmanimm stoicaconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare