Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru Barcelona. Lewandowski ar putea fi disponibil pentru duelul cu Real Madrid: ”Se simte bine. Este un lider”

Veste mare pentru Barcelona. Lewandowski ar putea fi disponibil pentru duelul cu Real Madrid: ”Se simte bine. Este un lider”

FC Barcelona

Comentarii

Xavi a primit o veste bună. Antrenorul catalan s-ar putea baza pe o piesă extrem de importantă pentru duelul cu Real Madrid, anume atacantul Robert Lewandowski.

FC Barcelona are parte şi de veşti bune. După multiple probleme cu accidentările, catalanii speră să îl poată recupera pe Robert Lewandowski pentru ”El Clasico”.

Marele duel cu rivalii de la Real Madrid se va disputa la finalul lunii, iar Xavi şi compania s-ar putea baza pe atacantul polonez la acel moment.

Lewandowski ar putea reveni până la ”El Clasico”

Lewandowski a suferit o accidentare în meciul cu Porto, din Liga Campionilor, disputat la data de 4 octombrie, iar recuperarea sa ar decurge mult mai bine decât s-ar fi aşteptat iniţial.

”Evoluţiile vor decide când revin Pedri şi restul. Nu vom forţa pe nimeni. Depinde doar de cum se simt. Robert (n.r. Robert Lewandowski) se simte bine

Devine din ce în ce mai bun pe zi ce trece şi se uită mereu înainte. El vrea să fie acolo (n.r. pentru ”El Clasico”). Este un lider. Să-l ai în echipă este minunat”, a declarat Xavi, conform Mundo Deportivo.

”El Clasico” FC Barcelona - Real Madrid se joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:15, în direct la Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În clasament, FC Barcelona este pe locul 3, cu 21 de puncte, iar Real Madrid ocupă prima poziţie, cu 24 de puncte. Între ele se interpune Girona, cu 22.

Ce accidentare a suferit Robert Lewandowski 

”Testele efectuate joi dimineaţă au arătat că Robert Lewandowski a suferit o entorsă la glezna stângă şi va fi indisponibil până la vindecare”, informa clubul catalan, la momentul accidentării atacantului polonez.

Afla mai multe despre: barcelonarobert lewandowskixavila liga 

viewscnt
Articole similare