Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul Rapidului care l-a impresionat pe MM Stoica. ”Nu a făcut niciun meci slab. Cine l-a adus merită felicitat” | EXCLUSIV

Fotbalistul Rapidului care l-a impresionat pe MM Stoica. ”Nu a făcut niciun meci slab. Cine l-a adus merită felicitat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Funsho Bamgboye (24 de ani) a făcut un meci excelent la Oradea, contr UTA-ei. Atacantul nigerian al Rapidului a marcat două goluri pentru formaţia giuleşteană şi a fost cel mai bun meci din tabăra oaspeţilor. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, Mihai Stoica, a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului rivalei.

Funsho Bamgboye a fost transferat de Rapid de la formaţia maghiară MOL Feherval în această iarnă, în schimbul sumei de 100.000 de euro. În 26 de meciuri, atacantul nigerian a marcat cinci goluri şi a pasat decisiv de patru ori. În prezent, Funsho este cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro.

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre Funsho şi Petrila

”La Rapid trebuie defalcată discuţia, Rapid acasă şi Rapid în deplasare. Rapid la Sibiu şi Galaţi cu Rrahmani n-a arătat extraoardinar. Acasă a arătat foarte bine cu el, mai ales cu CFR. De aia e foarte greu să tragi concluzii, nu e cazul să tragem concluzuii pripite.

”(n.r. despre Funsho) Nu ţin minte să fi făcut un meci slab la Rapid. Cine l-a adus, merită felicitări, face meciuri bune permanent. Lumea ştia că Petrila e bun, Dan Petrescu ştie mai bine decât noi. La Sepsi a jucat excepţional, s-a întors şi a fost bun. Bun, bun, ce să mai...”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

VIDEO cu rezumatul meciului UTA 2-2 Rapid

 

Afla mai multe despre: utarapidmihai stoica 

viewscnt
Articole similare