You are here:

"Nu vezi nimic...". Panduru, surprins cum un jucător tot este folosit ca titular la FCSB: "Când tragi linie chiar nu e nimic"

"Nu vezi nimic...". Panduru, surprins cum un jucător tot este folosit ca titular la FCSB: "Când tragi linie chiar nu e nimic"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, scor 0-0, pe propriul teren, cu Rapid, într-un meci din cadrul etapei a 14-a din Superliga.

"FCSB a jucat mai mult, nu ştiu ce se întâmpla dacă Rapid juca mai mult şi dacă avea mai mult curaj. Rapid a obţinut ce şi-a dorit. A venit să nu piardă. A avut şi Rapid ocazii mari. S-ar putea să fie corect rezultatul, dar echipa care a jucat mai mult fotbal a fost FCSB" , a spus Basarab Panduru.

"FCSB a jucat fotbal, dar nu ce ar fi trebuit să joace o campioană a României. Pe Rapid i-am văzut timizi, au avut ocazii mari, dar a fost prea puţin. Rapid nu încearcă să joace la nivelul la care ar trebui să fie o asemenea echipă" , a declarat şi Marius Baciu.

De altfel, Basarab Panduru a vorbit şi despre David Miculescu, fotbalist care marchează rar pentru FCSB, în ciuda faptului că este folosit des în atacul campioanei României.

"Miculescu poate marchează mult la antrenamente, aleargă foarte mult în meciuri, dar când tragi linie... Nu vezi nimic" , a continuat Panduru.

FCSB - Rapid 0-0

FCSB şi Rapid au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

La acest derby au asistat 40.287 de spectatori.

Jocul a fost întrerupt în două rânduri, pentru scurt timp, de arbitrul Istvan Kovacs, în urma unor petarde aruncate de suporteri pe teren, în minutele 51, respectiv 56.

Ultimul rezultat de 0-0 dintre cele două echipe se înregistrase pe 24 octombrie 2011.

FCSB e neînvinsă în campionat de şapte etape, în care are patru victorii şi trei egaluri.

FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare