You are here:

"Nu vor mai fi contracte mari!" Mircea Lucescu e sigur că echipele îşi vor întoarce privirea către tineri, după pandemia de Coronavirus. "Previziunile" antrenorului

"Nu vor mai fi contracte mari!" Mircea Lucescu e sigur că echipele îşi vor întoarce privirea către tineri, după pandemia de Coronavirus. "Previziunile" antrenorului
Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) le-a acordat un interviu turcilor de la Fanatik în care a vorbit despre criza declanşat de virusul COVID-19, despre cât de mult îi lipseşte fotbalul şi ce face ca să nu iasă din casă în plină pandemie de Coronavirus în România. "Il Luce" e convins că nu nimic nu va mai fi la fel după această criză.

Antrenorul e convins că nimeni nu se gândeşte în acest moment prea mult la fotbal, de la cel mai cunoscut fotbalist până la oricare fan. Totuşi, Lucescu spune că lipsa fotbalului e o gaura mare de acoperit în vieţile noastre. În plus, "Il Luce" e convins că repercusiunile financiare ale Coronavirusului asupra fotbalul vor fi destul de mari.

"Cea mai importantă e sănătatea. Toată lumea, de la cel mai cunoscut fotbalist până la orice fan al fotbalului, toţi se gândesc la propria sănătate. Fotbalul e o lipsă greu de acoperit în viaţa noastră, dar înfruntăm un dezastru! Pandemia va lovi lumea şi din punct de vedere economic. Nu vor mai fi contracte mari ca înainte!", a spus Lucescu, conform turcilor de la Fanatik.

Totuşi, Mircea Lucescu a subliniat şi aspectul pozitiv al acestei crize din punct de vedere fotbalist. Dacă nu vor mai fi atât de mulţi bani, cluburile îşi vor întoarce privirea către academii şi vor da mai multe şanse tinerilor: "Coronavirusul va deschide o uşă largă unui segment. Noua eră va fi pentru jucătorii tineri. Cum cluburilor nu vor mai fi în tare să achite contracte bănoase pentru o perioadă lungă, se vor apleca spre infrastructură şi tineri cât se poate de repede. Tinerii vor ajuta fotbalul până când această criză fără precedent se va sfârşi", a mai spus Mircea Lucescu.

"Il Luce" le-a dezvăluit turcilor că nu a ieşit deloc din casă de când a izbucnit această pandemie şi a ajuns şi în România la un nivel îngrijorător. Lucescu nu se plictiseşte: "Sunt acasă, la Bucureşti. Nu ies niciodată. Citesc foarte mult, urmăresc la ştiri ce se întâmplă în lume. Nu-mi mai urmăresc meciurile vechi, nu-mi place să trăiesc din amintiri", a mai declarat antrenorul român.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare