Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O adevărată nebunie. Un model a oferit 600.000 de dolari pentru şerveţelul lui Leo Messi: ”Ştiu la ce îl voi folosi”

O adevărată nebunie. Un model a oferit 600.000 de dolari pentru şerveţelul lui Leo Messi: ”Ştiu la ce îl voi folosi”galerie foto
Comentarii

Leo Messi s-a despărţit de FC Barcelona şi a avut parte de momente emoţionante la ultima conferinţă de presă.

Messi, vizibil emoţionat, a primit un serveţel din partea soţiei.

Şerveţelul pe care l-a primit din partea soţiei, Antonela Roccuzzo (33 de ani), la conferinţa ”de adio” de la FC Barcelona a fost scos la vânzare.

Momentul este speculat la maximum de cel în posesia căruia a intrat: batista este scoasă la licitaţie, pe un site specializat din Argentina, pentru suma imensă de un milion de euro!

Pentru a justifica preţul imens, vânzătorul precizează că "este mototolită, dar în stare bună".

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Recent modelul Playboy Luana Sandien s-a arătat interesată de şerveţel şi a făcut o ofertă de 600.000 de dolari!

”Am plasat o ofertă de 600.000 de dolari pentru şerveţelul lui Messi, dar după anunţul a dispărut. Am oferit mai mult de jumătate din suma cerută crezând că voi câştiga, însă anunţul a dispărut imediat după.

Nu au fost oferite mai multe informaţii, doar a dispărut, nici nu ştiu dacă am reuşit să cumpăr sau dacă vânzătorul a renunţat. Sper că l-am câştigat, ştiu la ce îl voi folosi”, a recunoscut Luana Sandien, potrivit The Sun.

Modelul a mărturisit că doreşte să îl achiziţioneze pentru a-l folosi în cadrul unui pictorial. 

Modelul brazilian este cunoscut pentru simpatia pentru clubul Barcelona, în tricoul căruia a pozat în Playboy.

Ce a spus Messi la plecare:

”Anul trecut ştiam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât şi familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă şi să ne bucurăm de viaţa pe care o avem în Barcelona de atâţia ani. Toţi anii aceştia pe care i-am avut au fost extraordinari.

Am fost toată viaţa mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soţia mea şi cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea.

Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulţi oameni cărora vreau să le mulţumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit şi sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a transmis Lionel Messi.

Lionel Messi s-a transferat la PSG după 21 de ani petrecuţi la FC Barcelona, semnând un contract pe doi ani cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

Pleacă de la PSG după venirea lui Messi! Unde va ajunge mijlocaşul. Trei echipe se bat pentru el

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leo messibarcelonamessi servetelpsg 

viewscnt
Articole similare