Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O barcă plină cu ucraineni s-a pus în faţa iahtului deţinut de Roman Abramovich. Ce li s-a întâmplat oamenilor | VIDEO

O barcă plină cu ucraineni s-a pus în faţa iahtului deţinut de Roman Abramovich. Ce li s-a întâmplat oamenilor | VIDEO

Diverse

Comentarii

Câţiva ucraineni aflaţi pe o barcă au încercat să împiedice iahtul My Solaris al proprietarului lui Chelsea, Roman Abramovich, să acosteze în Turcia, într-un protest împotriva războiului.

Iahtul lui Roman Abramovich, întâmpinat de o barcă pe care se aflau ucraineni

De la introducerea sancţiunilor împotriva celor mai puternici oligarhi, aceştia au început să-şi plimbe bunurile, pentru a nu fi confiscate. Un episod atipic a avut loc în Turcia, într-un duel între iahtul lui Roman Abramovich şi mai mulţi ucraineni. 

The Sun scrie că grupul a fost văzut într-o barcă purtând steagul galben şi albastru al Ucrainei, cu cuvintele „fără război” scrise pe el. Protestatarii au fost identificaţi ca fiind tineri iahtişti din oraşul Odesa, transmite Nexta TV.

„Nu eşti binevenit aici. Nu războiului în Ucraina. Pleacă barcă rusească, pleacă!” au strigat ei. 

Aceştia au reuşit pentru scurt timp să ţină iahtul departe de doc, dar acţiunea lor s-a încheiat când poliţia a sosit şi iahtul a reuşit să acosteze.

Anterior, iahtul My Solaris al lui Roman Abramovich, afaceristul care a reuşit să aibă cele mai mari performanţe din istoria clubului Chelsea Londra, a părăsit Barcelona şi s-a îndreptat spre un port din Muntenegru, unde a oprit 36 ​​de ore.

Abramovich a fost sancţionat de guvernul Regatului Unit, după ce Rusia a invadat Ucraina. Naţiunile occidentale confiscă şi îngheaţă conturile oligarhilor, ca parte a eforturilor de a-l presa pe preşedintele Vladimir Putin asupra invaziei sale în Ucraina.

Ambele iahturi ale lui Abramovich sunt acum andocate în Turcia. Deşi e membră NATO, Turcia nu s-a aliniat strategiei împotriva Moscovei. 

Chiar dacă Turcia a calificat "inacceptabilă" invazia şi a acceptat purtarea tratativelor de pace pe teritoriul ei, afaceriştii ruşi au reuşit să-şi pună în siguranţă bunurile în regiunile controlate de guvernul de la Ankara.  

Afla mai multe despre: roman abramovichiaht roman abramovichucraina rusia 

viewscnt
Articole similare