You are here:

"O spun cu tot curajul". Cum au reuşit Borcea şi ceilalţi finanţatori să o ducă pe Dinamo în top: "Eu îi regret şi astăzi"

"O spun cu tot curajul". Cum au reuşit Borcea şi ceilalţi finanţatori să o ducă pe Dinamo în top: "Eu îi regret şi astăzi"
Comentarii

Selecţionerul României U18, Ion Marin, a fost invitatul special al primei ediţii din "Hall of Fame-ul" Superligii.

Ion Marin a câştigat campionatul alături de Dinamo atât ca jucător, cât şi ca antrenor. "Săpăligă" are cinci titluri şi două Cupe ale României ca fotbalist, iar ca tehnician a reuşit să se impună o singură dată pe banca tehnică a "câinilor".

De altfel, Ion Marin a fost unul din numele reprezentante ale clubului la începutul anilor 2000. Cu un acţionariat inedit, Dinamo se afla printre cluburile extrem de puternice din fotbalul românesc, cu prezenţe constante în cupele europene.

În acea perioadă, Borcea, Badea, Neţoiu, Turcu, Cohn şi mulţi alţii şi-au împărţit pachetul de acţiuni şi au dus clubul Dinamo pe culmile succesului, iar Ion Marin îi regretă şi astăzi pe foştii săi conducători din "Ştefan cel Mare".

"La un moment dat, am avut un consiliu de administraţie format din 21 de oameni. Apoi am rămas cu 17, ei erau puterea financiară, ei conduceau clubul.

Eu îi regret şi astăzi. O spun cu tot curajul, poate unii se vor simţi lezaţi, dar eu o spun cu tot curajul. În acea perioadă, te simţeai antrenor. Te duceai şi discutai cu ei, le spuneai că ai nevoie de un anumit jucător pe acea poziţie, acolo îţi şi aduceau jucătorul pe care-l doreai.

Nu conta cât costa acel jucător. Aşa a fost construită acea echipă care a câştigat campionate, Cupe, a jucat în cupele europene, erau alte vremuri" , a spus Ion Marin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: borcea 

viewscnt
Articole similare