Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O tânără arbitru de doar 17 ani, agresată verbal de spectatori într-un mod incredibil

O tânără arbitru de doar 17 ani, agresată verbal de spectatori într-un mod incredibil

Campionate

Comentarii

Eva Alcaide, o tânără arbitru în vârstă de doar 17 ani, spune că a rămas marcată de felul în care a fost agresată verbal de spectatorii de pe margine. Eva conduce meciuri dintr-o ligă de juniori din Spania.

Nu se întâmplă doar în România ca arbitrii din ligile inferioare să fie terorizaţi de spectatori sau de jucători. Eva Alcaide, o tânără de doar 17 ani, spune că a trecut printr-un adevărat coşmar, deşi conduce meciuri de juniori într-o ligă din Spania. Eva susţine că spectatorii de pe margine îi aruncă vorbe şi jigniri greu de reprodus. Unul dintre ei a strigat în gura mare: ”Aveţi în faţa voastră o prostituată”.

”Sunt arbitru asistent într-o liga locală de juniori şi vreau să vă spun ce mi s-a întâmplat şi cum m-am simţit, pentru a-i face pe toţi conştienţi despre societatea dezagreabilă pe care noi am creeat-o. Am fost complet hărţuită şi am fost foarte speriată. Am fost nevoită să ascult observaţii sexuale extrem de intense şi am suferit din cauza lucrurilor pe care mi le-au spus. A trebuit să îndur toate astea din simplul fapt că sunt o tânără într-o lume a bărbaţilor”, a mărturisit tânăra arbitru de linie, potrivit Mirror.

În ciuda acestor probleme, Eva spune că nu are de gând să renunţe la meseria de arbitru: ”Iubesc fotbalul”, argumentează tânăra.

Afla mai multe despre: eva alcaidespaniaarbitru 

viewscnt
Articole similare