adplus-dvertising
You are here:

O tânără, plătită pentru a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal: "M-am simţit ofensată şi umilită". Ce s-a petrecut

O tânără, plătită pentru a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal: "M-am simţit ofensată şi umilită". Ce s-a petrecutgalerie foto

Diverse

Comentarii

Modelul sârb Natalija Scekic (25 de ani) a primit o propunere josnică, pentru a-l atrage pe liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic (33 de ani), într-o cursă care să-i strice mariajul.

O tânără a fost plătită pentru a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal

Novak Djokovic, idol în sportul din Serbia, este unul dintre marii tenismeni ai istoriei, iar recent a fost vizat de anumite persoane, care i-au oferit Natalijei Scekic suma de 60.000 de euro, pentru o aventură înscenată cu liderul ATP. 

Tânăra nu doar că a refuzat, ci a făcut totul public. Intenţia celor care au plănuit totul a fost de a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal, acesta fiind căsătorit.

Galerie foto cu Novak Djokovic şi Natalija Scekic

"E adevărat că un tip m-a contactat. Îl cunosc din Londra şi l-am considerat serios. Sunt familiarizată cu munca lor şi sunt buni. Când mi-a cerut să ne vedem, am crezut că ne vedem pentru o oportunitate de muncă. Totuşi, pe măsură ce conversaţia a avansat, mi-am dat seama că nu mă priveşte. 

Am crezut că sunt filmată cu camera ascunsă, atunci când mi-a propus să-l seduc pe Novak şi să ne filmăm. Mi-a spus că pot primi 60.000 de euro pentru asta şi să călătoresc unde vreau. Am râs în speranţa că el va spune că e o glumă. M-am simţit ofensată şi umilită. Şi-au pregătit un plan diabolic. Mi s-a spus să mă duc cu Novak într-un loc retras şi să-l filmez", a declarat modelul sârb, conform Nypost.com.

Novak Djokovic e căsătorit cu Jelena, care a fost o sursă de speculaţii de-a lungul carierei sale. Zvonurile au atins apogeul în iulie 2017, când comentatorul şi fostul jucător, John McEnroe, a dat vina pe problemele de familie ale sârbului pentru forma slabă de pe terenul de tenis. 

Galerie foto cu Novak Djokovic şi Natalija Scekic

viewscnt
Articole similare