You are here:

Octavian Popescu, lăudat de toată lumea, rămâne modest: „Locuiesc la baza sportivă de la FCSB”. La ce capitole consideră „perla” că mai are de lucrat

Octavian Popescu, lăudat de toată lumea, rămâne modest: „Locuiesc la baza sportivă de la FCSB”. La ce capitole consideră „perla” că mai are de lucrat

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu, 18 ani, este fotbalistul pe val de la FCSB, echipa lui Gigi Becali.

Tânărul fotbalist a ajuns să fie lăudat de toţi oamenii din fotbal, iar Becali speră să scoată mulţi bani din urma lui. Popescu, însă rămâne la fel de modest şi muncitor, ba chiar mai mult, jucătorul a recunoscut că nu şi-a căutat un apartament în Bucureşti şi că locuieşte, încă, la baza sportivă a FCSB-ului. 

Eu locuiesc în baza sportivă de la FCSB, dedic cea mai mare parte a timpului pregătirii. Dimineaţa mă prezint la micul dejun, alături de colegi, apoi avem antrenament, refacere, mănânc la prânz şi merge înapoi în cameră pentru odihnă. Nu e cazul să mă numiţi vedetă, sunt un tânăr jucător şi atât. Mai am de lucrat la capitolul forţă, la finalizare, fiindcă nu înscriu mult deocamdată. În rest, sper să arăt pe teren ce calităţi am. Aştept cu nerăbdare momentul în care suporterii vor reveni pe stadioane. Ne lipsesc foarte mult şi, cu siguranţă, mi-ar face mare plăcere să evoluez în faţa lor. Ar fi un imbold pentru mine şi pentru colegii mei”, a declarat Octavian Popescu, într-un interviu acordat LPF.

Întrebat cine îi place cel mai mult dintre jucătorii români, mijlocaşul a mărturisit că Lucian Sânmărtean, în timp ce Neymar este modelul din fotbalul internaţional. „Favoritul meu în România a fost Lucian Sânmărtean. Îmi plăcea foarte mult felul cum dribla şi cum controla mingea. Pe plan internaţional, îl admir foarte mult pe Neymar", a transmis mijlocaşul ofensiv de la FCSB.

Tânărul fotbalist are deja un gol marcat şi 6 assist-uri în tricoul FCSB-ului, în doar 17 meciuri jucate. De asemenea, în acest sezon a reuşit să obţină trei lovituri de la 11 metri, ajuntându-şi astfel echipa să ajungă lider în clasamentul din Liga I. 

FCSB este pe primul loc în Liga I, cu 48 de puncte.

 

Afla mai multe despre: octavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare