You are here:

Ofertă-BOMBĂ pentru Ştefan Radu! Dezvăluirea făcută de impresar: "E o diferenţă foarte mare din punct de vedere financiar"

Ofertă-BOMBĂ pentru Ştefan Radu! Dezvăluirea făcută de impresar: "E o diferenţă foarte mare din punct de vedere financiar"

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu a refuzat mai multe oferte importante pentru a rămâne la Lazio, a dezvăluit impresarul fundaşului stânga, într-un interviu acordat presei italiene.

Matteo Materazzi, impresarul românului, susţine că Ştefan Radu a avut pe masă "oferte importante", pe un salariu mult mai bun decât la Lazio, dar a ales să rămână la echipa pentru care joacă din 2008.

"El a refuzat oferte foarte importante pentru a continua să îmbrace tricoul lui Lazio. Vara trecută nu a simţit nevoia să plece alt club din Italia, în ciuda faptului că a existat o diferenţă foarte mare din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract", a declarat impresarul românului, Matteo Materazzi, pentru Tutto Mercato.

Lazio nu i-a făcut încă lui Ştefan Radu o ofertă pentru prelungirea contractului

Cu toate acestea, italianul admite că viitorul românului la Lazio, cu care mai are contract până în 2021, rămâne incert: "Încă nu am vorbit despre o posibilă reînnoire cu Lazio".

Ştefan Radu este nerăbdător să revină pe teren: "Vrea să se întoarcă pe teren cât mai curând posibil, se antrenează mai mult decât înainte pentru a fi gata de joc. Sunt sigur că dacă se reia campionatul mâine dimineaţă, el poate să joace nouăzeci de minute", a adăugat agentul lui Ştefan Radu.

Ştefan Radu, care va împlini 34 de ani în această toamnă, are 372 de meciuri jucate pentru Lazio, pentru care a reuşit opt goluri şi 18 pase decisive.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare