You are here:

Oferta FABULOASĂ făcută de Gigi Becali pentru "Moartea din Carpaţi". Răspunsul surprinzător primit de patronul FCSB: "Mi se urcau figurile la cap"

Oferta FABULOASĂ făcută de Gigi Becali pentru "Moartea din Carpaţi". Răspunsul surprinzător primit de patronul FCSB: "Mi se urcau figurile la cap"

FCSB

Comentarii

În 2009, când era unul dintre cei mai în formă luptători din România, Cătălin Moroşanu a primit o ofertă surprinzătoare din partea lui Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB îl dorea pe Cătălin Moroşanu drept bodyguard-ul său, însă luptătorul de K1 a refuzat oferta lui Gigi Becali. La 11 ani distanţă, Moroşanu a dezvăluit motivul pentru care a preferat să rămână în Iaşi şi să nu vină la Bucureşti.

"M-a sunat consilierul lui Gigi Becali şi mi-a zis: <<Gata, te luăm!>>. Atunci Becali era Războinicul Luminii. Mi-a făcut această ofertă, dar clar că am refuzat-o. Mi-a fost greu să mă despart de familie, iar dacă veneam în Bucureşti la vârsta de 24 de ani, mi se urcau figurile la cap, nu o mai aveam pe soţia mea lângă mine, nu mai aveam prietenii lângă mine şi aşa o luam razna.

Am rămas la mine în Iaşi şi am avut liniştea necesară pentru a mă putea antrena. Am rămas în aceeaşi bulă, am mers pe cărarea îngustă, chiar dacă a fost greu. Când vine cineva şi îţi spune că îţi oferă tot, iar tu refuzi, este destul de greu de luat această decizie. Cred eu că a fost decizia corectă.

Acum, cred că Gigi Becali nici nu mai ţine minte că l-am refuzat. Dacă acceptam oferta, o luam razna, cred că nu mai eram cu soţia mea, cred că aveam alţi prieteni, cred că nu o mai aveam pe Natalia şi cred că a fost cea mai bună decizie atunci de a nu veni la Bucureşti" , a declarat Cătălin Moroşanu la Look Sport.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare