Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oferta mea a fost superioară celor de la Bayern şi Tottenham”. A insistat pentru transferul lui Radu Drăguşin, însă fără succes

”Oferta mea a fost superioară celor de la Bayern şi Tottenham”. A insistat pentru transferul lui Radu Drăguşin, însă fără succes

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central român Radu Drăguşin (22 de ani) s-a transferat la Tottenham Hotspur, în această iarnă, de la Genoa, pentru 25.000.000 de euro, plus alte 5.000.000 de euro din bonusuri.

Cu toate acestea, Genoa a avut o ofertă mult mai consistentă pentru fundaşul central, de la Napoli, însă cel care a luat decizia finală a fost Radu Drăguşin.

Oferta de la Napoli, cea mai bună

Era cunoscut faptul că fotbalistul român visa să joace în Premier League, la un moment dat, iar decizia luată, într-un final, pare să fi fost una luată cu sufletul.

Patronul celor de la Napoli, Aurelio De Laurentiis, a afirmat că le-a făcut celor de la Genoa o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar decât Bayern Munchen şi Napoli, însă ”Grifonii” nu au avut de ales şi l-au lăsat pe fotbalist să aleagă unde să joace în continuare.

"L-am urmărit pe jucătorul lui Genoa (n.r. - Radu Drăguşin), chiar conducerea de acolo mi-a confirmat faptul că oferta mea a fost mult superioară celorlalte primite, dar jucătorul a ales Anglia în detrimentul lui Napoli şi al lui Bayern Munchen. Anglia este considerată ca fiind o destinaţie de nerefuzat întotdeauna", a declarat De Laurentiis, pentru ilnapolista.it.

  • 20.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Drăguşin, introdus pe teren pe finalul meciului cu Everton

Tottenham a fost egalată dramatic de Everton, cu Radu Drăguşin introdus pe teren pe final, sâmbătă, 3 februarie, chiar în ziua în care a împlinit 22 de ani.

Internaţionalul român Radu Drăguşin a intrat pe teren în minutul 89, în locul lui Pierre-Emile Hojbjerg. La cinci minute distanţă, spre ghinionul său, Tottenham a încasat golul care a stabilit scorul final.

Totuşi, fundaşul român nu a fost de vină la reuşita lui Everton, care a venit la o fază fixă. Cel care a greşit decisiv a fost chiar căpitanul lui Spurs, argentinianul Romero. Acesta a deviat nefericit spre adversarul care avea să marcheze.

Golul în cauză a fost analizat şi în cabina VAR, pentru o posibilă poziţie de offside, dar tot fundaşul campion mondial avea să-l ţină în joc pe jucătorul lui Everton.

Afla mai multe despre: bayerntottenhamdragusinnapolide laurentiis 

viewscnt
Articole similare