Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Achiziţie de viitor la Rapid. Cu cine au semnat giuleştenii, chiar în ziua debutului noului sezon de Superligă

OFICIAL | Achiziţie de viitor la Rapid. Cu cine au semnat giuleştenii, chiar în ziua debutului noului sezon de Superligă

Rapid

Comentarii

Rapid şi-a asigurat serviciile unui jucător tânăr şi talentat. Este vorba despre Alexandru Stan (17 ani), care va mai sta în Giuleşti cel puţin încă patru ani.

OFICIAL | Achiziţie de viitor la Rapid. Cine a semnat cu giuleştenii, chiar în ziua debutului în Superligă

Rapid a anunţat, vineri, că fotbalistul Alexandru Stan a semnat un nou contract, valabil până în 2027.

Tânărul jucător, în vârstă de numai 17 ani, a oferit şi primele cuvinte după prelungirea angajamentului alături de gruparea giuleşteană.

"Sunt foarte fericit că cei de la Rapid au încredere în mine. Acest lucru mă motivează enorm. Să joc la Rapid este un vis devenit realitate, iar pentru viitor îmi doresc să evoluez tot mai mult şi să contribui la obiectivele clubului”, a declarat Stan.

Două meciuri are Alexandru Stan pentru Rapid, cu UTA şi FCSB, ambele în stagiunea trecută a Superligii.

Născut la data de 25 septembrie 2005, Alexandru Stan este un jucător ofensiv, de bandă stângă, şi este cotat la 50.000 de euro de site-urile de specialitate.

Rapid debutează în noul sezon al Superligii în compania celor de la Sepsi, astăzi, de la ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: rapidalex stansuperliga 

viewscnt
Articole similare