Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Văsîi nu mai este selecţionerul naţionalei U19! A început negocierile cu o echipă din zona arabă

OFICIAL | Adrian Văsîi nu mai este selecţionerul naţionalei U19! A început negocierile cu o echipă din zona arabă
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal i-a propus prelungirea colaborării lui Adrian Văsîi, dar acesta a anunţat că îşi doreşte o experienţă în străinătate, aflându-se în negocieri pentru a prelua o selecţionată din zona arabă.

OFICIAL | Adrian Văsîi nu mai este selecţionerul naţionalei U19! A început negocierile cu o echipă din zona arabă

În vârstă de 57 de ani, Adrian Văsîi a pregătit generaţia de jucători născuţi în anul 2003 timp de aproape 5 ani, reuşind în premieră o calificare la un turneu final de Campionat European U19.

Aceasta a fost a doua prezenţă a tricolorilor la EURO, la acest nivel de vârstă, după cea din 2011, când România a participat din postura de ţară gazdă.

"Federaţia Română de Fotbal îi mulţumeşte lui Adrian Văsîi pentru activitatea sa la toate loturile echipelor naţionale şi îi urează mult succes în cariera de antrenor!", a notat frf.ro.

După debutul la Euro din partida cu Italia, Văsâi a declarat. „Am întâlnit o echipă foarte puternică, ştiam asta, ştiam jucătorii. Ne-am propus mult mai multe lucruri pe fază ofensivă. Din păcate, nu am reuşit. Am întâlnit o echipă extrem de agresivă, care nu ne-a permis să ne facem jocul nostru. Rezultatul este echitabil. Poate dacă la faultul din ultimul minut al primei reprizei ni se acorda penalty, nu se ştie, dar Italia a meritat victoria. Vom analiza jocul, vom discuta şi jucătorii, să avem un feedback şi cu jucătorii şi voi putea spune mult mai multe mâine.

Cred că ne-a lipsit curajul şi încrederea. Suntem la alt nivel, este clar. Aşteptam un pic mai mult din punctul ăsta de vedere. Luăm bun faptul că am avut şi noi ocazii de a marca, puţine în comparaţie cu adversarii. Cam atât, prea puţin ca să câştigăm un joc la un asemenea nivel.

Dacă vom avea curaj şi încredere, putem obţine un rezultat favorabil cu Franţa. Ne vom bate pentru asta. Important e să ţinem mingea mult mai mult la noi, aici cred că am avut o mare problemă. E adevărat, nici ei nu ne-au lăsat, au făcut o presiune mare”.

”Acesta e adevărul despre ce s-a întâmplat în relaţia cu el”. Mihai Stoichiţă dezvăluie tot despre plecarea lui Florin Bratu de la naţionala U21

Afla mai multe despre: adrian văsîi 

viewscnt
Articole similare