Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Antrenorul a semnat pe doi ani cu Manchester United! Cristiano Ronaldo, rol important în această mutare

 OFICIAL Antrenorul a semnat pe doi ani cu Manchester United! Cristiano Ronaldo, rol important în această mutaregalerie foto
Comentarii

Manchester United a anunţat că secundul Mike Phelan a semnat un nou contract pe doi ani cu gruparea britanică.

Mike Phelan (59 de ani) şi-a prelungit cu încă doi ani contractul cu Manchester United. Actualmente secund al lui Ole Gunnar Solskjaer, Phelan a plecat în 2015 din club, după 13 ani. Ulterior, a revenit în 2019, când a fost numit antrenor secund al echipei britanice, fiind considerat unul dintre oamenii care cunosc cel mai bine clubul.

Fost secund al lui Alex Ferguson, Phelan a fost confirmat pe site-ul oficial al clubului. Prelungirea contractului cu Manchester United înseamnă că Mike Phelan va rămâne în funcţie, chiar dacă Solskjaer va fi sau nu îndepărtat de la echipă.

Cine este Mike Phelan

Născut la Nelson, în Anglia, Mike Phelan este fost jucător la Manchester United între 1989 şi 1994.

A mai jucat în cariera sa la Burnley, Norwich şi West Bromwich Albion. În 1995 a început să antreneze, dar a făcut-o ca antrenor secund la Norwich City. Acolo a lucrat alături de Gary Megson, pentru ca sezonul 1996-1997 să-l găsească la Blackpool. Un an mai târziu a fost secund la Stockport County, iar din 2000 a fost chemat de Sir Alex Ferguson la Manchester United.

A rămas la United până în 2015 când a preluat ca interimar Norwich City. În sezsonul 2015-2016 a fost secund la Hull City, iar un an mai târziu a fost antrenor principal. A bifat 24 de meciuri ca antrenor al formaţiei Hull City, dintre care a câştigat doar şase. În schimb, 13 dintre aceste meciuri au fost pierdute.

În 2019 a revenit la Manchester United şi a fost numit ca antrenor secund al lui Ole Gunnar Solskjaer. Manchester United a confirmat acum că Mike Phelan va rămâne ca antrenor secund pentru cel puţin doi ani, atât cât este în vigoare, noul contract semnat cu gruparea de pe Old Trafford.

Phelan are o relaţie foarte bună şi cu Cristiano Ronaldo, super starul portughez care a revenit în această vară de la Juventus. Cei doi ar fi păstrat o relaţie excelentă chiar şi în perioada în care Cristiano a jucat pentru alte echipe, Real Madrid sau Juventus Torino.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester unitedmike phelan 

viewscnt
Articole similare