Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bayern, cu Harry Kane în atac, iar în poartă cu... Daniel Peretz. Transfer neaşteptat făcut de campioana Germaniei

OFICIAL | Bayern, cu Harry Kane în atac, iar în poartă cu... Daniel Peretz. Transfer neaşteptat făcut de campioana Germaniei

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen şi-a luat portar. Dacă în atac l-a achiziţionat pe Harry Kane (30 de ani), golgheterul all-time al lui Tottenham, în poartă l-au adus pe israelianul Daniel Peretz (23 de ani).

OFICIAL | Bayern, cu Harry Kane în atac, iar în poartă cu... Daniel Peretz. Transfer neaşteptat al campioanei Germaniei

Bayern Munchen a oficializat vineri transferul portarului israelian Daniel Peretz, de la Maccabi Tel Aviv.

Daniel Peretz a semnat un contract pe cinci ani cu formaţia bavareză şi va purta numărul 18 la noua sa echipă.

Transferul internaţionalului israelian (o selecţie) a fost făcut de Bayern în contextul absenţei lui Manuel Neuer, care încă se recuperează după accidentul suferit la schi, în luna decembrie a anului 2022.

”Cu Daniel Peretz vom avea deja un grup formidabil de portari privind din ambele perspective - atât pentru acest sezon, cât şi pentru viitor.

Daniel este un portar cu mare potenţial. La anii săi, el şi-a dovedit deja talentul nu doar la nivel intern, ci şi în competiţiile internaţionale”, a afirmat Jan-Christian Dreesen, directorul executiv al lui Bayern Munchen.

”Este un vis pentru fiecare copil să ajungă într-o zi să joace pentru un club la fel de mare precum Bayern.

Când am auzit de interesul lui Bayern, am avut o singură dorinţă: să vin aici”, a declarat şi Daniel Peretz pentru site-ul oficial al bavarezilor.

Afla mai multe despre: bayern munchendaniel peretzbundesliga 

viewscnt
Articole similare