Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bayern l-a transferat pe Yann Sommer. Pe cât a semnat înlocuitorul lui Neuer

OFICIAL | Bayern l-a transferat pe Yann Sommer. Pe cât a semnat înlocuitorul lui Neuer

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen îi caută înlocuitor lui Manuel Neuer (36 de ani) şi oscilează între două variante pe care le-a trecut pe lista de transferuri.

UPDATE 19.01, ora 17:05 - OFICIAL! Yann Sommer a semnat cu Bayern Munchen! Bavarezii au anunţat, joi, oficial transferul portarului cu care l-a înlocuit pe Manuel Neuer, accidentat grav. Elveţianul a semnat cu Bayern până în 2025.


Accidentarea lui Neuer a dat planurile lui Bayern peste cap. Şefii de pe Allianz Arena s-au pus pe căutat varianta ideală pentru înlocuirea veteranului portar accidentat la schi şi au "creionat" două variante.

Bayern, nehotărâtă! Ce variante are pentru înlocuirea lui Manuel Neuer

Şefii lui Bayern au trecut imediat la căutări când au aflat că Manuel Neuer şi-a rupt piciorul şi a devenit indisponibil pentru o dublă crucială, cu PSG în Liga Campionilor. Potrivit site-ului fichajes.net, conducerea campioanei Germaniei oscilează între două variante pentru a alege înlocuitorul goalkeeperului.

Yann Sommer (34 de ani), portarul lui Glabach, şi Alexander Nubel (26 de ani), împrumutat de Bayern la AS Monaco, sunt variantele bavarezilor, scrie sursa citată, care mai notează faptul că - încă, germanii nu s-au hotărât care e varianta ideală.

Elveţienii de la Blick au anunţat, la începutul lui 2023, că Bayern i-a propus un contract pe doi, până în 2025, lui Yann Sommer.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Yann Sommer în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayernportarneuerinlocuitornubelsommer 

viewscnt
Articole similare