Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat al 16-lea jucător adus în acest sezon

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat al 16-lea jucător adus în acest sezon

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a transferat pe Matei Ilie (20 de ani), jucător venit din Serie C, de la Padova.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani, născut la Piatra Neamţ şi plecat în Italia în 2017 ocupă postul de fundaş central. A adunat o selecţie la naţionala U17 a României şi 6 selecţii la echipa U20.

În Italia a bifat echipe precum Sesto Giovanili, Padova U17, Padova U19, Verona U19 şi Padova. După două sezoane petrecute la Padova, acesta şi-a incheiat înţelegerea cu echipa din nordul Italiei şi a semnat cu CFR Cluj.

  • 75 de mii de euro este cota de piaţă a lui Matei Ilie, pe site-ul Transfermarkt.

În perioada petrecută la echipa de seniori a celor de la Padova, Matei Ilie a bifat 18 apariţii şi a marcat un gol.

Transferul a fost anunţat de CFR Cluj printr-un comunicat, postat şi pe reţelele sociale.

"Bine ai venit, Matei Ilie! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că internaţionalul român de tineret, Matei Ilie, este noul fundaş al echipei noastre.

Tânărul jucător, în vârstă de 20 de ani, revine în România după şase ani petrecuţi în Italia.

La nivel de juniori, Matei a evoluat pentru grupele celor de la Sesto Giovanili şi Padova, reuşind pentru cea din urmă, pentru două sezoane, să joace şi la echipa mare.

De asemenea, fundaşul central a evoluat şi la grupa U19 a celor de la Hellas Verona, la Primavera iar, în 2020, a făcut pasul şi la prima echipă a formaţiei din Serie A.

Cu şase prezenţe la Echipa Naţională a României U20, Matei a primit convocarea, la începutul acestei luni, la Naţionala de Tineret pentru meciul împotriva Albaniei, fiind astfel cel de-al treilea CFRist selecţionat la U21, alături de Sava şi Filip! 

Îi urăm bun venit la echipa noastră şi cât mai multe reuşite în tricoul alb şi vişiniu." a transmis CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

CFR Cluj ajunge astfel la 16 transferuri în această perioadă

Philip Otele (24 de ani), Arlind Ajeti (29 de ani), Vasile Mogoş (30 de ani), Anton Kresic (27 de ani), Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), Durel Avounou (25 de ani), Ziv Morgan (23 de ani), Luca Mihai (19 ani), Luka Juricic (26 de ani), Yevgen Konoplyanka (33 de ani), Rion Zejnullahu (19 ani), Cătălin Căbuz (27 de ani), Josip Mihailc (20 de ani), Matija Boben (29 de ani), Isaac Nortey (23 de ani), Matei Ilie (20 de ani)

Afla mai multe despre: matei iliecfr cluj 

viewscnt
Articole similare