Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a transferat un atacant cu 60 de meciuri la Leeds şi 23 la Girondins Bordeaux. A marcat însă doar 29 de goluri în 253 de meciuri

OFICIAL | CFR Cluj a transferat un atacant cu 60 de meciuri la Leeds şi 23 la Girondins Bordeaux. A marcat însă doar 29 de goluri în 253 de meciuri

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat oficial că l-a transferat pe Hadi Sacko, un atacant în vârstă de 27 de ani care a avut 60 de meciuri pentru Leeds United şi 23 de apariţii pentru Girondins Bordeaux.

Dan Petrescu a primit atacantul mult aşteptat. CFR Cluj a anunţat că l-a transferat pe Hadi Sacko, un atacant francez în vârstă de 27 de ani.

Acesta a fost lansat de Girondins Bordeaux, pentru care a adunat 23 de apariţii, dintre care 11 în Ligue 1.

CFR a transferat un atacant cu 60 de meciuri pentru Leeds, dar care a marcat doar 29 de goluri în carieră

La prima vedere, Hadi Sacko are un CV interesant. Crescut de Bordeaux, pentru care a şi jucat 23 de meciuri, el a mai trecut pe la Le Havre, Sochaux, Leeds (în Championship) şi Palmas.

Ultimele două aventuri le-a avut în Turcia, la Ankaragucu şi Denizlispor, de care s-a despărţit în vară.

”Clubul CFR 1907 Cluj anunţă oficial transferul atacantului Hadi Sacko!

”Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins de Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri.

În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formaţie pentru care a bifat 60 de partide şi a înscris 7 goluri”, a anunţat CFR Cluj.

Surprinde însă un detaliu din cariera lui Sacko. Deşi este atacant lateral, el a înscris doar 29 de goluri în 253 de meciuri. Nici la numărul de assist-uri nu excelează, doar 19 la număr. De remarcat că Sacko a jucat pentru toate naţionalelel de juniori ale Franţei.

Afla mai multe despre: hadi sacko 

viewscnt
Articole similare