Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj şi-a cedat golgheterul. ”Îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”

OFICIAL | CFR Cluj şi-a cedat golgheterul. ”Îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi-a cedat golgheterul la o echipă din campionatul din Israel. Anunţul oficial al mutării a fost făcut în urmă cu puţin timp de formaţia din Ardeal.

CFR Cluj şi-a cedat golgheterul din sezonul trecut

CFR Cluj a anunţat, în mod oficial, despărţirea de jucătorul Rangelo Janga, care a semnat cu Ihud Bnei Sakhnin, cel mai titrat club de etnie arabă din Israel.

În vârstă de 31 de ani, Janga a fost golgheterul clujenilor în sezonul trecut, cu 11 goluri, în 42 de meciuri jucate.

Dintre acestea, 10 au fost marcate în campionat, iar cel de-al 11-lea în Conference League. În acest sezon nu a bifat niciun minut.

”Cluburile CFR 1907 Cluj şi Bnei Sakhnin au ajuns la un acord privind transferul atacantului Rangelo Janga la formaţia din prima ligă din Israel. 

Venit în Gruia în urmă cu un an, Rangelo a bifat 42 de apariţii în tricoul alb-vişiniu şi a marcat 11 goluri, primul dintre ele fiind cel care ne-a adus victoria în super-meciul cu Slavia, de la Praga. 

Îi mulţumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a transmis clubul din Gruia, pe Facebook.

Rangelo Janga a adunat şi 33 de meciuri în naţionala statului Curacao, pentru care a marcat 14 goluri. Este cotat în prezent la 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujrangelo jangacfr cluj oficial 

viewscnt
Articole similare