Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Clubul a confirmat transferul. A plecat din Superligă şi va fi coleg cu un alt jucător român. Detaliile tranzacţiei

OFICIAL | Clubul a confirmat transferul. A plecat din Superligă şi va fi coleg cu un alt jucător român. Detaliile tranzacţiei

U Cluj

Comentarii

Clubul din Superligă a confirmat cedarea unui jucător peste hotare, în Polonia. Este vorba despre Marius Briceag (30 de ani).

OFICIAL | Clubul a confirmat transferul peste hotare

U Cluj a anunţat miercuri că a ajuns la un acord cu formaţia poloneză Korona Kielce pentru transferul fundaşului Marius Briceag.

Despărţirea a fost anunţată de club pe site-ul oficial, unde a fost publicat un scurt text.

”Marius Briceag a sosit la ”U” la începutul acestui sezon. Fundaşul care evoluează în banda stângă a strâns 24 de prezenţe în tricoul „alb-negru”, marcând unicul său gol în partida câştigată de „studenţi” cu FC Hermannstadt.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă la ”U” şi îi doreşte mult success în viitor!”, a transmis formaţia ardeleană.

Marius Briceag este al zecelea jucător cedat de Universitatea Cluj în această iarnă. El a mai evoluat în cariera sa la FC Argeş, CSM Rm Vâlcea, Universitatea Craiova, FC Voluntari şi FCSB.

Korona Kielce a plătit 50.000 de euro pentru Marius Briceag. Acesta a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2024 şi va avea un salariu lunar de 11.000 de euro. Va purta numărul 5 la noua sa echipă.

Cotat la 450.000 de euro, Marius Briceag a ajuns la U Cluj la începutul acestui sezon de la FC Voluntari. A adunat 23 meciuri, în care livrat un gol şi un assist pentru formaţia clujeană.

La Korona Kielce, Briceag va fi coleg cu un alt român, Ronaldo Deaconu, fostul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaş. 

Afla mai multe despre: u clujmarius briceag 

viewscnt
Articole similare