Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Clubul pe care Marius Şumudică l-a dus pe podium a anunţat "un acord de principiu" cu antrenorul român! "Vor veni mâine"

OFICIAL | Clubul pe care Marius Şumudică l-a dus pe podium a anunţat "un acord de principiu" cu antrenorul român! "Vor veni mâine"
Comentarii

Trei echipe din Superliga au vrut să-l aducă pe Marius Şumudică (52 de ani), dar într-un final antrenorul a ajuns tot în Turcia. Gaziantep a făcut primul anunţ oficial.

Gaziantep a anunţat acordul de principiu cu Marius Şumudică

Presa din Turcia anunţă, marţi, că Marius Şumudică s-a înţeles cu Gaziantep FK, iar informaţia a fost confirmată, oficial, de clubul trecut prin momente dramatice, din cauza cutremurului devastator din acest an. 

Tehnicianul român vine să o salveze pe echipa de pe ultimul loc al primei ligi din Turcia, iar de această dată misiunea sa va fi mai grea. După ce în perioada 2019 - 2021 Marius Şumudică a reuşit să ducă echipa pănă pe podium, de această dată va fi nevoit să reconstruiască lotul. 

"Clubul de Fotbal Gaziantep a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi stafful său tehnic vor veni la Gaziantep joi, 7 septembrie (mâine), şi vor ţine ultimele intâlniri cu consiliul nostru de administraţie", a transmis clubul din Super Lig

51 de meciuri, cu o medie de 1.55 puncte câştigate pe meci sunt cifrele lui Marius Şumudică, la Gaziantep. 

De ce a plecat Marius Şumudică ultima dată de la Gaziantep

Părţile s-au despărţit din cauza unei situaţii tensionate, în 2021, iar explicaţii au fost oferite de conducere, la acel moment. 

"Ne-am despărţit de antrenorul Marius Şumudică, din cauza evenimentelor (n.r. - declaraţiile românului referitoare la bani) nefericite de după meciul cu Sivasspor. Într-un timp scurt am reuşit să ţinem echipa departe de acele evenimente şi s-au făcut eforturi pentru a-i face pe fotbalişti să se gândească doar la fotbal", a declarat preşedintele lui Gaziantep, în acel moment.  

"Un factor care asigură succesul e formarea unei familii. Marius Şumudică, cel de care ne-am despărţit neaşteptat, a dus echipa la un alt nivel. Prin el s-a dat un exemplu şi un mesaj important: succesul nu depinde un singur om. Vreau să le mulţumesc oamenilor din staff şi lui Marius Şumudică. Conducerea mereu l-a susţinut. Dacă ne uităm la rezultate, realizăm că am devenit o echipă importantă, prin solidaritate şi unitate", a mai spus Mehmet Büyükekşi despre Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepmarius sumudica echipa 

viewscnt
Articole similare