You are here:

OFICIAL | Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo. Pe ce perioadă a semnat căpitanul "câinilor"

OFICIAL | Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo. Pe ce perioadă a semnat căpitanul "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a anunţat că fotbalistul Dan Nistor a semnat joi după-amiază un nou contract cu clubul din Ştefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2021.

Căpitanul roş-albilor a marcat 3 goluri în 10 partide disputate în acest sezon competiţional şi a adunat 64 de meciuri pentru Dinamo în toate competiţiile.

"FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte pe această cale agentului jucătorului, Lucian Marinescu, pentru susţinerea demonstrată încă o dată faţă de clubul din Ştefan cel Mare", se precizează în comunicat.

Acest anunţ încheie o perioadă agitată în Ştefan cel Mare. În vară, Dan Nistor a fost dorit de FCSB, însă gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare nu a dat curs ofertei de 500.000 de euro, iar mijlocaşul a avut evoluţii sub aşteptări în meciurile ce au urmat, totul culminând cu ieşirea nervoasă a lui Florin Bratu după înfrângerea cu Poli Iaşi.

Tehnicianul de 38 de ani l-a acuzat pe Nistor că şi-a dorit să trădeze şi să semneze cu marea rivală şi că nu s-a mai pregătit corespunzător. În cele din urmă, Florin Bratu a fost demis, iar Dan Nistor i-a oferit un debut reuşit lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a lui Dinamo, mijlocaşul reuşind două goluri şi un assist în partida de Cupă cu Dacia Unirea Brăila.

În vârstă de 30 de ani, Nistor joacă la Dinamo din vara anului 2016, cu o pauză între iulie 2017 şi ianuarie 2018, timp în care a evoluat la CFR Cluj. Zece goluri şi 21 de pase decisive a reuşit mijlocaşul până acum în tricoul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: nistordinamocontract 

viewscnt
Articole similare