Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Eden Hazard s-a retras din activitate. ”Trebuie să zici stop la momentul potrivit”

OFICIAL | Eden Hazard s-a retras din activitate. ”Trebuie să zici stop la momentul potrivit”

Fotbal

Comentarii

Belgianul Eden Hazard (32 de ani) şi-a anunţat retragerea, oficial, din cariera de jucător profesionist!

După 28 de ani de activitate, Eden Hazard a decis să-şi agaţe ghetele în cui. O retragere abruptă, din partea unui fotbalist care în urmă cu 4 ani era considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din lume.

Eden Hazard s-a retras din activitate!

După patru ani dezamăgitori la Real Madrid, în care doar şi-a rotunjit veniturile, Eden Hazard a decis că nu mai are motivaţia pentru a-şi continua cariera la un alt club.

Trebuie să te asculţi şi să zici stop la momentul potrivit. După 16 ani şi peste 700 de meciuri jucate, am decis să mă retrag din cariera profesionistă de fotbalist.

Mi-am putut realiza visul, am jucat şi m-am simţit bine pe cele mai importante stadioane din lume. Pe parcursul carierei mele am avut noroc să cunosc manageri, antrenori şi colegi de echipă grozavi - mulţumesc tuturor pentru aceste momente grozave, îmi va fi dor de voi toţi.

De asemenea, vreau să mulţumesc cluburilor pentru care am jucat: LOSC, Chelsea şi Real Madrid; mulţumesc şi Federaţiei Belgiene de Fotbal.

Mulţumesc în mod special familiei mele şi prietenilor mei, consilierilor mei şi oamenilor care au fost aproape de mine în momentele bune şi rele..

În cele din urmă, vă mulţumesc enorm vouă, fanilor mei, care m-aţi urmărit în toţi aceşti ani, pentru încurajarea voastră oriunde am jucat”, a anunţat Eden Hazard pe reţelele sociale.

Eden Hazard şi-a început cariera de fotbalist la amatorii de la Stade Brainois, pentru care a jucat până la 12 ani. Apoi, a făcut pasul către formaţia de ligă secundă Tubize.

La 14 ani, belgianul a fost remarcat de francezii de la Lille şi transferat în regim de urgenţă. După 7 ani, Lille l-a vândut pe Hazard la Chelsea, în schimbul a 35.000.000 de euro.

După alţi 7 ani, Lille avea să-l vândă la Real Madrid, în 2019, pentru 115.000.000 de euro, una dintre cele mai mari sume din istoria fotbalului mondial.

Venea din postura de cel mai valoros jucător din Premier League - cel mai puternic campionat din lume, însă avea să se dovedească a fi un eşec total. Fanii madrileni îl consideră cel mai rău transfer din istoria clubului.

O sumă de transfer uriaşă, un salariu pe măsură, pentru doar 76 de meciuri, 7 goluri şi 12 pase decisive.

Eden Hazard rămâne una dintre cele mai mari enigme din istoria fotbalului mondial: cum a putut să eşueze în acest mod un fotbalist de talie mondială.

Afla mai multe despre: eden hazardchelseareal madrid 

viewscnt
Articole similare