Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o echipă de top din Europa se desparte de antrenorul ei. Tehnicianul-revelaţie din Italia, liber de contract

OFICIAL | Încă o echipă de top din Europa se desparte de antrenorul ei. Tehnicianul-revelaţie din Italia, liber de contract

Serie A

Comentarii

Thiago Motta (41 de ani) pleacă de la Bologna, formaţie pe care a reuşit să o califice în grupele Ligii Campionilor.

Motta îşi va căuta acum o nouă provocare

Tehnicianul Thiago Motta nu va mai antrena echipa Bologna în sezonul viitor, a anunţat clubul italian într-un comunicat, club pe care l-a calificat în ediţia următoare a Ligii Campionilor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Potrivit comunicatului, Thiago Motta a informat clubul despre intenţia sa de a nu-şi prelungi contractul cu Bologna FC 1909.

"În aceşti doi ani am întâlnit un antrenor pregătit şi învingător", a declarat preşedintele Joey Saputo, "care a dat echipei o identitate de joc strălucitoare".

"Mi-ar fi plăcut ca el să rămână la Bologna, dar nu pot decât să-i mulţumesc lui şi staff-ului său pentru aceste sezoane minunate şi să-i urez toate cele bune pentru viitor", a mai precizat Saputo.

Potrivit presei italiene, Motta, în vârstă de 41 de ani, care antrena Bologna din 2022, ar urma să preia Juventus Torino.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Thiago Motta şi-a început cariera de antrenor principal în 2019 şi le-a antrenat până acum pe Genoa, Spezia şi Bologna, toate din Italia.

Afla mai multe despre: thiago mottabolognaserie a 

viewscnt
Articole similare