Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o echipă din Liga 1 şi-a depus cererea de insolvenţă. Riscă desfiinţarea?

OFICIAL | Încă o echipă din Liga 1 şi-a depus cererea de insolvenţă. Riscă desfiinţarea?galerie foto

Superliga

Comentarii

După Dinamo, încă o echipă din Liga 1 şi-a depus dosarul pentru insolvenţă. Clubul are o situaţie financiară dezastruoasă şi este ameninţat cu dispariţia.

Una dintre echipele care au impresionat în sezonul trecut a ajuns într-o situaţie financiară critică.

Jucătorii sunt neplătiţi din vară şi datoriile se adună de la o zi la alta. Drept urmare, conducerea clubului a depus dosarul de insolvenţă.

Ce echipă din Liga 1 şi-a depus dosarul de insolvenţă

Potrivit Fanatik.ro, marţi, 26 octombrie, la Tribunalul Ilfov a fost înregistrată cererea de insolvenţă depusă de Academica Clinceni.

Aceasta urmează să fie analizată de un judecător, care mai departe o va aproba sau nu.

Academica Clinceni a prins anul trecut play-off-ul Ligii 1, dar cheltuielile clubului au fost mult mai mari decât veniturile. În consecinţă, echipa a ajuns în incapacitate de plată.

Jucătorii nu şi-au mai primit salariile din vară şi există datorii inclusiv către foşti fotbalişti. De exemplu, Academica Clinceni a avut termen până marţi să achite 6.000 de euro către Adi Popa. Clubul a scăpat însă de depunctare prin înregistrarea cererii de insolvenţă.

Academica Clinceni are însă mari probleme şi din punct de vedere sportiv. După 13 etape, echipa ilfoveană este singura fără victorie în acest sezon şi ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte.

Foarte probabil, în iarnă vor urma multe modificări de lot la Academica Clinceni şi cei mai mulţi jucători ar putea pleca. Mai ales cei cu salarii mai mari.

Salvarea ar putea veni de la FCSB, care încă din vară s-a oferit să împrumute mai mulţi jucători la Clinceni. De altfel, Academica a promovat în Liga 1 cu ajutorul susţinerii consistente a FCSB-ului, care a împrumutat aici mai mulţi jucători cărora le-a plătit salariile.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare