Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Inter Miami, Barcelona din MLS. Jucătorul de legendă al catalanilor, lângă Lionel Messi şi David Beckham în MLS

OFICIAL | Inter Miami, Barcelona din MLS. Jucătorul de legendă al catalanilor, lângă Lionel Messi şi David Beckham în MLS

FC Barcelona

Comentarii

Inter Miami a reuşit o nouă mutare spectaculoasă pe piaţa de mercato. L-a achiziţionat şi pe Sergio Busquets (34 de ani), iar spaniolul va deveni din nou coechipier cu Lionel Messi. (36 de ani azi).

OFICIAL | Inter Miami, Barcelona din MLS. Sergio Busquets, lângă Lionel Messi şi David Beckham în MLS

Inter Miami a anunţat, vineri seară, transferul lui Sergio Busquets, aflat la final de contract cu FC Barcelona. Durata angajamentului său cu Miami nu a fost făcută publică de către club.

Într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, managerii americani au folosit citate în care îl laudă pe Sergio Busquets.

"Dacă vă uitaţi la meci, nu-l veţi vedea pe Busquets. Dacă te uiţi la Busquets, vei vedea tot meciul", începe videoclipul, cu referire la o frază folosită de Vicente Del Bosque, fostul selecţioner al Spaniei cu care aceasta a cucerit Cupa Mondială (2010) şi Euro 2012.

Sergio Busquets şi-a luat "la revedere" de la fanii săi la finalul sezonului trecut, când a câştigat titlul de campion al Spaniei. În 15 sezoane alături de blaugrana, "Busi" a câştigat 9 titluri de campion al Spaniei şi 3 titluri de Liga Campionilor.

Alături de Lionel Messi şi David Bechkam, el îşi propune să câştige un nou titlu în Statele Unite cu Inter Miami.

De partea cealaltă, la Barcelona va ajunge unul dintre cei mai importanţi şi valoroşi mijlocaşi de la ora actuală, Ilkay Gundogan, liber de contract, de la Manchester City.

Afla mai multe despre: barcelonala ligamlsinter miamisergio busquetslionel messidavid beckham 

viewscnt
Articole similare