Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gundogan, noul jucător al lui FC Barcelona. ”Here we go!”. Care va fi durata contractului cu clubul catalan

Gundogan, noul jucător al lui FC Barcelona. ”Here we go!”. Care va fi durata contractului cu clubul catalan

FC Barcelona

Comentarii

Ilkay Gundogan (32 de ani) va pleca de la Manchester City şi va fi noul jucător al celor de la FC Barcelona.

Gundogan, noul jucător al lui FC Barcelona. ”Here we go!”. Care va fi durata contractului

Ilkay Gundogan este la un pas să devină noul jucător al celor de la FC Barcelona. Mijlocaşul neamţ se va alătura trupei catalane ca jucător liber de contrat.

Barcelona a primit ”undă verde” din partea federaţiei spaniole pentru a-l înregistra, iar contractul urmează să fie semnat în curând.

Astfel, Gundogan va sosi gratis la FC Barcelona şi va avea un contract pe doi ani, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un an.

”Ilkay Gundogan la Barcelona, ​​iată-ne! Aprobarea finală a venit din partea clubului pentru a-l înregistra ca nou semnat, undă verde de la jucător. Afacerea s-a încheiat şi semnat acum câteva minute.

Gundogan a convenit un contract de doi ani valabil până în iunie 2025, cu opţiune pentru un an suplimentar”, a transmis jurnalistul Fabrizio Romano, pe Twitter.

Ilkay Gundogan a ajuns la Manchester City în 2016, fiind primul jucător adus de Pep Guardiola după ce a semnat cu ”cetăţenii”.

Mijlocaşul neamţ a fost cedat atunci de Borussia Dortmund contra sumei de 27 de milioane de euro.

În cei şapte ani petrecuţi la City, Gundogan a câştigat de cinci ori Premier League, o dată Champions League, dar şi ”tripla” istorică la finalul sezonul încheiat recent.

A disputat 304 meciuri, reuşind să marcheze 60 de goluri şi să ofere 40 de pase decisive în toate competiţiile, pentru ”cetăţeni”.

În Germania a jucat cinci ani la Borussia Dortmund (2011-2016), câştigând şi acolo Bundesliga (2012). La nivel de seniori a mai jucat la Nuremberg (2009-2011).

La naţionala Germaniei a strâns 67 de meciuri şi 17 goluri. Ca o statistică inedită, Gundogan a marcat până în prezent fix 100 de goluri în carieră la nivel de profesionişti.

În ultimii doi ani, Barcelona a transferat doi jucători de la Manchester City: pe Ferran Torres (ianuarie 2022) şi Eric Garcia (iulie 2021), dar, momentan, niciunul încă nu a devenit jucător de bază sub comanda lui Xavi.

Afla mai multe despre: barcelonailkay gundoganmanchester city 

viewscnt
Articole similare