Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilkay Gundogan, dezvăluiri spumoase de la petrecerea lui Manchester City: "Grealish este 'regele'. Eu nu pot rezista două nopţi la rând"

Ilkay Gundogan, dezvăluiri spumoase de la petrecerea lui Manchester City: "Grealish este 'regele'. Eu nu pot rezista două nopţi la rând"

Premier League

Comentarii

Ilkay Gundogan, căpitanul echipei engleze Manchester City şi al doilea căpitan al naţionalei Germaniei, a recunoscut luni, într-o conferinţă de presă, că nu poate ţine pasul cu coechipierul său de la City, Jack Grealish, în ceea ce priveşte sărbătorirea „triplei istorice” a cetăţenilor.

Ilkay Gundogan: "Grealish este 'regele petrecerilor'"

Ilkay Gundogan l-a supranumit de Grealish ca fiind „regele petrecerilor”. Mijlocaşul german a recunoscut că la 32 de ani nu face faţă petrecerilor.

„Nu pot rezista două nopţi la rând. Am nevoie de o mică pauză şi odihnă”, a spus Gundogan, care a continuat „Aţi văzut cu toţii ce petrecăreţ este Jack. Nu a fost o surpriză pentru mine. Ne-a luat pe toţi în spate şi ne-a târât cu el”.

Gündogan, care îşi încheie contractul cu Manchester City în această vară, a mai spus că nu s-a luat nicio decizie cu privire la viitorul său, în timp ce se vorbeşte despre un transfer la Barcelona sau chiar o întoarcere la Borussia Dortmund.

Mijlocaşul a recunoscut că, dacă ar fi avut loc discuţii cu Dortmund, „probabilitatea unei reveniri nu era foarte mare”, recunoscând în acelaşi timp că Barcelona „este un oraş foarte frumos”.

Ilkay Gündogan ar putea fi pentru a patra oară căpitanul naţionalei Germaniei, marţi, împotriva Columbiei, dacă Joshua Kimmich, mijlocaşul lui Bayern Munchen, nu va fi titular.

Afla mai multe despre: jack grealishilkay gundogan 

viewscnt
Articole similare