Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica ştie ce înseamnă schimbarea de sistem făcută de Edi Iordănescu pentru Elveţia - România. ”Aşa a câştigat şi Germania Campionatul Mondial” | EXCLUSIV

Mihai Stoica ştie ce înseamnă schimbarea de sistem făcută de Edi Iordănescu pentru Elveţia - România. ”Aşa a câştigat şi Germania Campionatul Mondial” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a analizat primul 11 al naţionalei României pentru meciul contra Elveţia de la Lucerna.

Edi Iordănescu, selecţionerul naţionalei, a ales o echipă cu cinci fundaşi, sistem mai puţin întâlnit în istoria recentă a ”tricolorilor”. În opinia luii Mihai Stoica, titularizarea lui Screciu în locul lui Marin şi Băluţă nu este o surpriză, dat fiind faptul că ultimii doi au avut o partidă grea în urmă cu trei zile în Kosovo. 

Mihai Stoica ştie ce înseamnă schimbarea de sistem făcută de Edi Iordănescu pentru Elveţia - România. ”Aşa a câştgiat şi Germania Campionatul Mondial” 

Mihai Stoica speră ca ”tricolorii” sa înceapă cu un fundaş central pe partea stângă şi a reamintit de triumful Germaniei din 2014, de la Campionatul Mondial din Brazilia. ”Die Maanschaft” l-a utilizat în stânga apărării pe Benedikt Howedes, fotbalist ce de meserie evolua pe fostul de fundaş central, ca urmare a accidentării lui Marcel Schmelzer.

(n.r.-prezenţa lui Screciu în primul 11) E discutabil. Băluţa şi Marius Marin nu joacă pentru că au avut meci foarte greu în Kosovo. Când joci cu cinci fundaşi,  nu ştiu dacă ai neapărat nevoie şi de un distrugător la mijlocul terenului, că totuşi, ca să faci faţă Elveţiei, trebuie să ţii puţin de minge. După formula de start, nu cred că vom ţine de minge. Vom juca foarte jos. Vom profita că îi vom chema peste noi”Mi-ar plăcea foarte mult dacă am juca cu un fundaş central în partea stângă. Cum a câştigat Germania titlul în 2014, cu Howedes în stânga, dupa ce s-a accidentat fundaşul stânga (n.r. Marcel Schmelzer). Nu au adus fundaş stânga şi au câştigat titlul mondial”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Elveţia - România, LIVE TEXT, azi, de la ora 21:45, pe orangesport.ro.

România: Moldovan – Manea, Nedelcearu, Burcă, Drăguşin, Sorescu – Hagi, Screciu, Stanciu - Coman – Alibec
Rezerve: Târnovanu, Aioani – Ţicu, Băluţă, Cicâldău, Puşcaş, Mihăilă, M. Marin, Rus, Olaru, Man, Moruţan
 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaromânia 

viewscnt
Articole similare