Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB a semnat cu Steaua. Echipa lui Opriţa s-a reunit şi a oficializat alte trei transferuri

Un fost jucător de la FCSB a semnat cu Steaua. Echipa lui Opriţa s-a reunit şi a oficializat alte trei transferuri

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua s-a reunit pe 19 iunie şi a anunţat transferul a patru fotbalişti. ”Militarii” sunt în faţa unui sezon important, dat fiind faptul că MApN a anunţat a dat undă vere roş-albaştrilor pentru asocierea cu un privat.

Alexandru Buziuc, fostul fotbalist al FCSB-ului, se numără printre nou-veniţii din tabăra ”militarilor”. În vârstă de 29 de ani, Buziuc a evoluat pentru FCSB în sezonul 2020-2021, a bifat 22 de partide în Superligă şi a marcat un gol. În ultimele două sezoane, Buziuc a evoluat pentru CS Mioveni, echipă ce a retrogradat în Liga 2 la finele sezonului trecut.

Ionuţ Pop ( ex CSM Slatina), Adrian Frânculescu şi Mihai Dobrescu (ex UTA) sunt ceilalţi trei jucători ce au semnat cu CSA Steaua.

”Steaua a sunat adunarea. Echipa noastră a revenit la antrenamente după scurta vacanţă. Pe terenul 6 din Complexul Steaua-Ghencea, Daniel Opriţa, Ştefan Nofitovici şi Sorin Bobabriu au avut la antrenament nu mai puţin de 24 de fotbalişti.  Sunt patru noi-achiziţii confirmate în lotul Stelei: Alexandru Buziuc, Ionuţ Pop, Adrian Frânculescu şi Mihai Dobrescu.

Cinci jucători au fost promovaţi de la Academia Steaua: David Matei, Răzvan Florea, Ianis Pletea, Matei Marin, Alin Raicu. Şapte fotbalişti mai aveau contract cu echipa noastră: Horia Iancu, Wallace da Silva, Dean Beţa, Stephan Drăghici, Cristian Balgiu, Rareş Enceanu, Bogdan Chipirliu.  Au mai fost prezenţi la reunire şi sunt negociri pentru a prelungi contractele: Adi Popa, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Ştefan Pacionel, Tsvetelin Chunchukov.  Restul fotbaliştilor prezenţi la reunire sunt în probe”, a notat CSA Steaua pe pagina oficială de Facebook.

 

 
 
 

Afla mai multe despre: steauacsa steaua 

viewscnt
Articole similare