Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, campanie spectaculoasă de transferuri la vară. Xavi vrea patru jucători de bază de la mentorul Pep Guardiola

Barcelona, campanie spectaculoasă de transferuri la vară. Xavi vrea patru jucători de bază de la mentorul Pep Guardiola

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să aducă în vară mai mulţi jucători de la Manchester City, aşa cum a făcut-o şi în anii recenţi.

Barcelona vrea să continue la vară reîmprospătarea lotului. Xavi nu mai vrea să treacă prin astfel de momente ca cel din prezent, când se confruntă cu mai multe probleme de efectiv, printre care jucători accidentaţi sau suspendaţi.

Prin urmare, vrea să aibă mereu la dispoziţie fotbalişti de valoare care pot juca oricând la cel mai înalt nivel şi să dea randamentul pe care îl aşteaptă el de la ei.

Barcelona pregăteşte revoluţia la vară. Xavi vrea patru jucători de la Manchester City

Astfel, Barcelona are nevoie de întâriri, iar Xavi este hotărât să facă mai multe achiziţii în vară, chiar dacă formaţia catalană nu are cea mai bună situaţie financiară.

Datorită relaţiilor excelente dintre Barcelona şi Manchester City, gruparea de pe Camp Nou pregăteşte o campanie spectaculoasă de transferuri de la campioana Angliei, spaniolii de la AS numind această mişcare: ”Barca activează operaţiunea City”.

Patru nume sunt pe lista lui Xavi: Bernardo Silba, Aymeric Laporte, Rodri şi Ilkay Gundogan.

Bernardo Silva ar fi favoritul catalanilor, dar şi mutarea cea mai uşor de realizat. Interesul pentru portughez nu este unul nou, iar acum s-ar putea materializa, deoarece jucătorul ar agrea un transfer în Catalunia pentru a fi mai aproape de familie.

Următorul pe listă este Laporte, care ar putea părăsi şi el pe Manchester City în cazul în care pe Etihad soseşte Josko Gvardiol, de la Leipzig, transfer care i-ar reduce şansele la primul ”11”, fundaşul spaniol dorind să fie într-o echipă unde ar fi om de bază.

Rodri ar fi varianta cel mai puţin probabilă pentru o plecare de la City. Mijlocaşul spaniol este unul dintre cei mai importanţi jucători pentru Pep Guardiola.

Ultimul jucător dorit pe Camp Nou este Gundogan, care îşi termină contractul la vară cu formaţia engleză şi ar putea sosi gratis la Barca.

În ultimii doi ani, Barcelona a transferat doi jucători de la Manchester City: pe Ferran Torres (ianuarie 2022) şi Eric Garcia (iulie 2021), dar, momentan, niciunul încă nu a devenit jucător de bază sub comanda lui Xavi.

Afla mai multe despre: barcelonamanchester cityxaviguardiola 

viewscnt
Articole similare