Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Liviu Ciobotariu s-a despărţit de FC Voluntari! Ilfovenii şi-au prezentat, deja, noul antrenor

OFICIAL  | Liviu Ciobotariu s-a despărţit de FC Voluntari! Ilfovenii şi-au prezentat, deja, noul antrenor

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul Liviu Ciobotariu a încheiat relaţiile contractuale cu formaţia FC Voluntari, au anunţat, joi, reprezentanţii grupării ilfovene de fotbal pe pagina oficială de Facebook.

Liviu Ciobotariu (52 de ani) a condus FC Voluntari în 91 de partide oficiale, în toate competiţiile, bilanţul său însumând 36 de victorii, 28 de egaluri şi 27 de eşecuri.

Liviu Ciobotariu a plecat de la FC Voluntari!

În sezonul recent încheiat, FC Voluntari a ocupat poziţia a treia în clasamentul play-out-ului Superligii, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Petrolul Ploieşti, 34 de puncte, şi 2 puncte distanţă de liderul FCU Craiova.

"Mulţumim, Liviu Ciobotariu! După 2 ani frumoşi, drumurile antrenorului Liviu Ciobotariu şi ale echipe noastre se despart.

Salvarea de la retrogradare în sezonul 2020/2021, finala Cupei României şi locul 4 în stagiunea 2021/2022, plus barajul pentru Conference League în campionatul recent încheiat sunt doar câteva din performanţele realizate de Mister la cârma formaţiei noastre.

Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi, Mister!", se arată în anunţul FC Voluntari.

Cel mai probabil, în scurt timp, Liviu Ciobotariu va fi anunţat drept noul antrenor al celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, formaţie rămasă fără tehnician după ce Cristiano Bergodi nu şi-a mai prelungit contractul.

Liviu Ciobotariu îl va avea sub comandă pe fiul său, Denis Ciobotariu, om de bază la Sepsi în ultimii ani.

Marin Dună, noul antrenor al celor de la FC Voluntari

În continuare, de pregătirea celor de la FC Voluntari se va ocupa Marin Dună, cel care a fost instalat, deja, ca principal.

Acesta va fi, de fapt, mâna dreaptă a lui Ilie Poenaru, cel care nu deţine licenţă PRO.

Bun venit, Marin Dună ! FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu antrenorul Marin Dună.

Marin Dună s-a născut pe data de 2 august 1967 în Ogrezeni, judeţul Giurgiu.

Ca jucător, a făcut pasul în primul eşalon fotbalistic în sezonul 1992/1993 pentru Progresul Bucureşti, echipă pentru care a marcat 80 de goluri, în 12 sezoane.

A mai evoluat la nivel de seniori la echipele Steaua Bucureşti,  CD Logrones, Astra Ploieşti,  Metalul Plopeni şi Internaţional Curtea de Argeş.

Ca antrenor , Marin Dună a pregătit formaţii precum Astra Ploieşti, FC Naţional, Dacia Mioveni, Victoria Brăneşti, Unirea Slobozia, Voinţa Sibiu sau Gaz Metan Mediaş.

Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes la cârma formaţiei noastre!”, a fost mesajul ilfovenilor pe contul de Facebook, venit la scurt timp după anunţul despărţirii de Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: marin dunaliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare