Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Manchester City, lovitură importantă pe piaţa transferurilor. “Sunt încântat că am semnat un nou contract”

OFICIAL | Manchester City, lovitură importantă pe piaţa transferurilor. “Sunt încântat că am semnat un nou contract”

Manchester City

Comentarii

Internaţionalul englez Kyle Walker (33 de ani) a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu actualul său club, Manchester City.

OFICIAL | Manchester City i-a prelungit contractul lui Kyle Walker

Kyle Walker a semnat un nou contract cu Manchester City, care îl leagă de club până în vara anului 2026.

“Sunt încântat că am semnat un nou contract. Viitorul meu este la Manchester City şi acesta este cel mai bun lucru pentru mine.

M-am bucurat de fiecare moment din ultimii şase ani la acest club fantastic. Am un antrenor extraordinar, coechipieri grozavi şi un staff extraordinar, iar fanii noştri sunt cei mai buni”, a declarat Walker.

Internaţionalul englez s-a alăturat echipei Manchester City în vara anului 2017. Walker a jucat 260 de meciuri în drumul său spre câştigarea a cinci titluri în Premier League, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii, două Community Shield, Liga Campionilor şi Supercupa Europei.

Contractul fundaşului dreapta în vârstă de 33 de ani urma să expire la finalul actualului sezon, dar acum el a semnat o prelungire pe doi ani.

În vara acestui an, Walker a fost extrem de aproape să ajungă la Bayern Munchen, dar, în cele din urmă, va continua pe Etihad.

Afla mai multe despre: manchester citykyle walkerpremier league 

viewscnt
Articole similare