Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Milwaukee Bucks ”l-a demis pe antrenorul principal Adrian Griffin”. Giannis, implicat. Cine va prelua banca tehnică a campioanei din 2021

OFICIAL | Milwaukee Bucks ”l-a demis pe antrenorul principal Adrian Griffin”. Giannis, implicat. Cine va prelua banca tehnică a campioanei din 2021

NBA

Comentarii

Milwaukee Bucks, una dintre marile favorite din acest sezon la câştigarea titlului în NBA, a luat o decizie importantă la nivelul băncii tehnice.

NBA | Decizie majoră luată de campioana din 2021. Milwaukee Bucks şi-a demis antrenorul

Milwaukee Bucks a anunţat, în mod oficial, despărţirea de antrenorul Adrian Griffin, în vârstă de 50 de ani.

Acesta preluase echipa la începutul sezonului, dar a fost dat afară după 43 de meciuri, în care a înregistrat un bilanţ de 30 de victorii şi 13 eşecuri.

”Milwaukee Bucks l-a demis pe antrenorul principal Adrian Griffin”, se arată în comunicatul oficial publicat de gruparea din Wisconsin.

Presa de peste ocean susţine faptul că Giannis Antetokounmpo ar fi avut de-a face cu această decizie. Vedeta lui Bucks s-ar fi supărat Adrian Griffin pentru că l-a insultat pe fratele său mai mic, Thanasis, astfel că ar fi cerut plecarea lui Griffin de la echipă.

”El (n.r. Adrian) îl hărţuia pe fratele meu, spunând <<Thanasis comite fraudă de asigurare fiind în NBA>>. Trebuia să plece”, ar fi declarat Giannis, conform Chris B Haynes.

În locul lui Adrian Griffin, la Bucks ar urma să vină Doc Rivers, cel care a antrenat-o ultima oară pe Philadelphia 76ers (2020-2023). A fost campions cu Boston Celtics în 2008. Până atunci, echipa va fi pregătită de interimarul Joe Prunty.

Programul transmisiunilor din NBA pe Orange Sport pentru luna ianuarie:

  • 28.01, 0:30, (noaptea de sâmbătă spre duminică), Denver Nuggets - Philadelphia 76ers, Orange Sport 1
  • 28.01, 22:30, Indiana Pacers - Memphis Grizzlies, Orange Sport 3

Afla mai multe despre: milwaukee bucksnbagiannis antetokounmpo 

viewscnt
Articole similare