adplus-dvertising
You are here:

OFICIAL | Parma l-a cumpărat pe unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Farul. Hagi, încă un transfer în străinătate

OFICIAL | Parma l-a cumpărat pe unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Farul. Hagi, încă un transfer în străinătategalerie foto

Farul

Comentarii

Parma l-a cumpărat pe unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Farul. Rareş Daniel Fătu (16 ani), căpitanul echipei naţionalei U16 a României, a semnat cu italienii, şi e al treilea jucător din România legitimat la club. Valentin Mihăilă şi Dennis Man sunt primii doi români transferaţi de Parma, în 2021.

Parma l-a cumpărat pe unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Farul. OFICIAL | Hagi, încă un transfer în străinătate

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au fost cumpăraţi de Parma în 2021 cu peste 20 de milioane de euro, iar patronul Kyle Krause a mai achiziţionat un fotbalist din România. Parma l-a cumpărat pe Rareş Daniel Fătu, unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Farul şi căpitanul echipei naţionale U16 a României.

Parma se află în Serie B, într-o situaţie dificlă, dar continuă să fie atractivă pentru jucătorii din România. Italienii au anunţat oficial transferul lui Rareş Daniel Fătu, care va fi înregimentat la echipa U17 de pe "Ennio Tardini". Rareş Daniel Fătu este fundaş central de meserie şi va evolua pentru echipele de juniori şi Primavera ale Parmei.

Născut în 2006, crescut la Academia de Fotbal Gică Hagi, Fătu e comparat cu Gică Popescu şi are calităţi care i-au făcut pe şefii Parmei să plătească pentru transferul său. Transfermarkt.com l-a pus deja pe Rareş Daniel Fătu în lotul Parmei U17. Specialiştii nemţi nu specifică exact suma de transfer în cazul lui Fătu.

"Rareş îşi urmează pasiunea! Ca şi cum, în fiecare zi, s-ar naşte din nou şi ar lua totul de la zero! Merge pe urmele visului său - acum, nu mâine, nu puţin mai târziu, nu când mai creşte...", astfel îl prezentau anul trecut cei de la Academia Hagi pe tânărul fotbalist transferat de la CSM Focşani şi comparat cu Gică Popescu. Pe lângă calităţile fizice şi fotbaliştice foarte bune, Rareş Gabriel Fătu stă foarte bine şi la capitolul şcoală. Rareş Daniel Fătu este olimpic naţional la matematică şi la limba şi literatura română.

Rareş Daniel Fătu, un nou transfer în străinătate pentru Gică Hagi

Din 2009 şi până în prezent, şcoala de fotbal a lui Gică Hagi a produs mulţi fotbalişti, unii vânduţi în străinătate pe sume importante de bani. Ultimul exemplu, înaintea lui Rareş Daniel Fătu, este Louis Munteanu, vândut tot în Italia, la Fiorentina. Răzvan Marin, Ianis Hagi, Tudor Băluţă, Cristian Manea, Denis Drăguş, Alexandru Măţan, Cristian Ganea sau Gabriel Iancu sunt jucătorii plecaţi de la echipa lui Gică Hagi direct în străinătate.

Lor li se adaugă acum Rareş Daniel Fătu, cumpărat de italienii de la Parma.

viewscnt
Articole similare