Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Patrick Vieira şi-a găsit echipă. Din Premier League, francezul s-a întors în Ligue 1

OFICIAL | Patrick Vieira şi-a găsit echipă. Din Premier League, francezul s-a întors în Ligue 1

Ligue 1

Comentarii

Patrick Vieira (47 de ani) are o nouă echipă după mandatul pe care l-a avut la Crystal Palace, de unde a fost îndepărtat în luna martie a acestui an.

OFICIAL | Patrick Vieira şi-a găsit echipă. Din Premier League, francezul a revenit în Ligue 1

Patrick Vieira şi-a găsit echipă după perioada petrecută în fotbalul englez. Tehnicianul francez s-a întors în ţara natală şi a preluat-o pe RC Strasbourg.

Clubul alsacian, cumpărat recent de un consorţiu american, l-a numit în funcţia de antrenor principal pentru următoarele trei sezoane, informează AFP.

Astfel, Vieira îl înlocuieşte pe compatriotul său Frederic Antonetti, cel care a salvat-o pe RC Strasbourg de la retrogradare în sezonul precedent.

În ceea ce-l priveşte pe Patrick Vieira, ultima sa aventură a fost în Premier League, la Crystal Palace, şi s-a consumat în perioada iulie 2021 - martie 2023.

În trecut, antrenorul în vârstă de 47 de ani le-a mai pregătit pe Nice şi New York City, după ce s-a format ca tehnician în cadrul clubului Manchester City, unde şi-a încheiat cariera de jucător.

”Cunosc istoria şi identitatea acestui club, fervoarea pe care o stârneşte, importanţa pe care o are pentru teritoriul său, tărâm al fotbalului şi al pasiunii”, a precizat noul antrenor într-un comunicat dat publicităţii de Strasbourg.

În sezonul precedent, RC Strasbourg a terminat pe locul 15 în Ligue 1.

Afla mai multe despre: patrick vieiraligue 1 

viewscnt
Articole similare