Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL: Plecare de ultim moment de la Steaua: ”Sper din tot sufletul să îşi atingă obiectivele în acest sezon!”

OFICIAL: Plecare de ultim moment de la Steaua: ”Sper din tot sufletul să îşi atingă obiectivele în acest sezon!”

Steaua

Comentarii

Steaua a oficializat prima plecare din această iarnă de la echipa din Ghencea.

CSA Steaua revine în competiţie, în Liga 2, la finalul lunii februarie 2023. Steaua este lider după primele 16 etape (33 de puncte), urmată de Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi, ambele cu câte 31 de puncte.

În cursul zilei de marţi, echipa din Ghencea a oficializat despărţirea de Costinel Gugu. Fotbalistul îi este recunoscător lui Daniel Opriţa, care l-a lăsat să plece în această pauză competiţională. 

”Sper din tot sufletul să îşi atingă obiectivele în acest sezon!”

”În vârstă de 30 de ani, fundaşul central Costinel Gugu s-a despărţit în această vacanţă de iarnă de echipa de fotbal Steaua Bucureşti.

<<A fost o experienţă scurtă, dar frumoasă. Colegii au fost minunaţi şi chiar dacă am stat doar şase luni la Steaua, am rămas cu amintiri plăcute.

A fost decizia mea să plec. Îi mulţumesc lui Daniel Opriţa că m-a lăsat să plec în această iarnă. Le urez baftă în continuare băieţilor şi sper din tot sufletul să îşi atingă obiectivele în acest sezon>>, a declarat Gugu pentru pagina de Facebook a Clubului Steaua Bucureşti.

Costinel Gugu a venit la Steaua în vară şi a evoluat în şase partide pentru formaţia lui Daniel Opriţa în sezonul 2022-2023”, a fost anunţul de la Steaua, pe pagina lor oficială. 

Afla mai multe despre: steaua-liga 2-costinel gugu 

viewscnt
Articole similare