Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecare în miez de noapte de la Universitatea Craiova! Reghecampf a împrumutat la o altă echipă din Superligă un jucător de bază din sezonul trecut

OFICIAL | Plecare în miez de noapte de la Universitatea Craiova! Reghecampf a împrumutat la o altă echipă din Superligă un jucător de bază din sezonul trecut

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova l-a împrumutat pe George Cîmpanu la Universitatea Cluj până la finalul acestui sezon.

Anunţul a fost făcut pe paginile oficiale de Facebook ale celor două cluburi.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul lui Alexandru Cîmpanu (22 de ani) până la finalul sezonului actual. Jucătorul care evoluează în banda dreaptă a atacului are o Cupă şi o Supercupă în palmares, dar şi peste 100 de meciuri în Superliga.

 Alexandru Cîmpanu a evoluat până în prezent pentru Universitatea Craiova, FC Botoşani şi CSM Alexandria. A bifat 112 meciuri în Superliga, marcând 14 goluri şi oferind 7 pase decisive. Noul nostru jucător are nouă prezenţe pentru naţionalele U20 şi U21. A purtat banderola de căpitan a României U20 într-o victorie cu Suedia, când a şi marcat unicul gol al meciului.

De asemenea, a făcut parte din lotul României U21 la turneul final al Campionatului European U21 din acest an. Îi dorim cât mai multe reuşite în tricoul echipei noastre!”, se arată în comunicatul postat de U Cluj pe Facebook.

Cîmpanu a bifat patru meciuri în acest sezon, dar nu a fost în lotul oltenilor pentru partida din Ghencea cu FCSB. În sezonul trecut, acesta a bifat 31 de meciuri în Superligă pentru alb-albaştrii, a marcat patru goluri şi a pasat decisiv de trei ori. Este cotat deTransfermarkt la 800.000 de euro.

 

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovau cluj 

viewscnt
Articole similare