Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecări în masă de la noul colos din Liga 1. Cinci jucători, OUT de la clubul care creşte de la an la an

OFICIAL | Plecări în masă de la noul colos din Liga 1. Cinci jucători, OUT de la clubul care creşte de la an la an

Fotbal intern

Comentarii

Un club care devine din ce în ce mai important fotbalul românesc a anunţat despărţirea de cinci jucători la finalul acestui sezon.

Sepsi a făcut senzaţie în sezonul recent încheiat din România. În Liga 1, a câştigat play-out-ul, în faţa celor de la FC Botoşani şi Rapid.

Mai mult, formaţia covăsneană a cucerit şi Cupa României, primul trofeu din vitrina clubului, fapt ce îi permite să participe în cupele europene pentru al doilea sezon consecutiv.

Sepsi are planuri şi ambiţii mari pentru noua stagiune, chiar patronul Laszlo Dioszegi a anunţat că obiectivul clubului este calificarea în play-off, cel puţin, şi îi va asigura lui Cristiano Bergodi un buget de aproape şase milioane de euro.

OFICIAL | Plecări în masă de la noul colos din Liga 1. Cinci jucători, OUT de la clubul care creşte de la an la an

Astfel, conducerea lui Sepsi a început demersurile. Primul pas a fost să anunţe oficial plecările a cinci jucători începând cu această vară.

Gabriel Vaşvari, Răzvan Tincu, Istvan Fulop, Kevin Luckassen şi Boubacar Fofana nu vor mai continua la Sfântu Gheorghe, toţi fiind la final de contract.

”Jucătorii Vaşvari Gabriel, Răzvan Tincu, Fulop Istvan, Kevin Luckassen şi Boubacar Fofana vor părăsi clubul Sepsi OSK la sfârşiul contractelor care vor expira pe 30 iunie.

Vaşvari Gabriel, care a evoluat pentru echipa noastră din iunie 2018, a îmbrăcat tricoul Sepsi OSK în 123 partide oficiale în toate competiţiile, reuşind să înscrie de 16 de ori.

Răzvan Tincu a petrecut trei sezoane la noi, jucând în 70 de partide pentru club.

Fülöp István se află la Sfântu Gheorghe din vara anului 2018, iar în această perioadă a disputat 93 de meciuri si a marcat 17 goluri.

Kevin Luckassen a sosit la Sepsi OSK sub formă de împrumut pentru sezonul 2021-2022, a marcat cinci goluri în 30 de apariţii.

Boubacar Fofana a venit la Sepsi OSK în vara anului 2020, totalizând de atunci şi până acum 49 de meciuri şi marcând totodată cinci goluri în tricoul clubului”, a anunţat câştigătoarea Cupei României, pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: sepsijucatori 

viewscnt
Articole similare