Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer pentru Dinamo înainte de startul Superligii. Un atacant cu meciuri în naţionala Madagascarului este noutatea lui Burcă

OFICIAL | Primul transfer pentru Dinamo înainte de startul Superligii. Un atacant cu meciuri în naţionala Madagascarului este noutatea lui Burcă

Dinamo București

Comentarii

Hakim Abdallah este noul fotbalist al lui Dinamo. Fotbalistul din Madagascar a efecutat vizita medicală şi li se va alătura ”câinilor” în cantonamentul din Slovenia.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunţe noul jucător, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formaţia din Ştefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!

Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecţii la naţionala Madagascarului. El a fost selecţionat inclusiv la Naţionalele Under-19 şi Under-16 ale Franţei. Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală şi se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă”, a notat Dinamo.

Abdallah a bifat 10 meciuri în naţionala Madagascarului şi a reuşit să marcheze un gol. Este cotat de Transfermarkt la 200.000 de euro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare