Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali şi-a făcut apariţia la Adunarea Generală a LPF! A început "negocierile" cu o ora înainte sa înceapă şedinţa

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali şi-a făcut apariţia la Adunarea Generală a LPF! A început "negocierile" cu o ora înainte sa înceapă şedinţa

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a prezentat la sediul LPF, marţi, pentru Adunarea Generală. Şedinţa începe la 12:00, dar afaceristul şi-a început discursul cu o oră înainte.

După valul de nemulţumiri, Gigi Becali a ajuns la Adunarea Generală a LPF

Marţi, 27 iunie 2023, cu începere de la ora 12.00, la sediul LPF va avea loc Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Şedinţa va fi urmată de tragerea la sorţi care va stabili programul competiţional al ediţiei 2023-2024 a SuperLigii României.

Din partea FCSB a venit şi Gigi Becali, după ce nemulţumirile sale la adresa regulilor şi conducătorilor din fotbalul românesc s-au înmulţit, în ultima perioadă. 

Ajuns după ora 11:00, Gigi Becali a început să discute cu cei din jur despre problemele care-l apasă.

Din informaţiile Orange Sport, finanţatorul şi-ar dori câteva modificări privind Superliga. 

Gigi Becali vrea o coaliţie în Superliga, pentru a răsturna regulile care-l nemulţumesc

"Păi, dacă vreţi, ne întâlnim frumos la LPF şi spunem aşa. Bun, mă, alea, că faci fotbal de femei, bine, fă-le, dar nu ne obligi pe noi să punem sub 21 (n.r. referitor la regula U21) că aia e a noastră, e afacerea noastră. Nu există nicăieri în lume aşa ceva. A inventat el aşa ceva. Acolo, nu putem la Adunarea Generală, că sunt ăia «IJF», «MJF», mingi, spagă, tricou, şpagă, minge, şpagă, nu ştiu ce gazon şi le fură votul şi nu ai ce să faci. Comitetul Executiv e al lor că votează hap, ţac, imediat, toţi. Bă, e dictatură şi suntem idioţi şi proşti. Adevărul e că suntem, mă… Aici, suntem 16.

Începe meciul, niciunul sub 21 pe teren. Al doilea meci, niciunul sub 21. Să vedem ce mai face el, Burleanu, mai poate să ne comande?", susţinea Gigi Becali în urmă cu câteva zile. 

"Ar trebui să cred că dintre cei 16 despre care vorbeşte, că a mai vorbit despre revolte în trecut, iar când s-a uitat în spate era singur...", a spus imediat Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali adunarea generala lpfadunarea generala lpf 

viewscnt
Articole similare