Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii emoţionante despre Sergio Rico! Portarul lui PSG comunică şi îşi recunoaşte familia după ce a intrat în comă

Detalii emoţionante despre Sergio Rico! Portarul lui PSG comunică şi îşi recunoaşte familia după ce a intrat în comă

Ligue 1

Comentarii

Starea de sănătate a lui Sergio Rico se îmbunătăţeşte. La sfârşitul lunii mai, el a suferit un accident de călărie şi a intrat în comă. Luni, soţia sa a anunţat că portarul în vârstă de 29 de ani a fost din nou capabil să "comunice" şi să-şi recunoască familia şi prietenii.

"Sergio face progrese, comunică", a declarat Alba Silva, care a fost, de asemenea, uşurată să afle că soţului său i-a revenit memoria. "Ne strigă pe nume, ştie exact cine suntem, memoria lui este grozavă", a declarat ea luni pentru presa spaniolă.

Sergio Rico se află în continuare la terapie intensivă la Spitalul Universitar din Sevilla. Alba Silva speră că soţul ei va fi externat "cât mai curând posibil", adăugând că "medicii trebuie să fie siguri şi încă nu au luat o decizie". Avem încredere în ei".

Întrebată dacă fostul jucător de la Tottenham şi Sevilla este conştient de ceea ce i s-a întâmplat, tânăra nu se grăbeşte: "Nu cred, dar tot nu putem şti până când nu va putea vorbi. Încercăm să îl calmăm cât timp suntem împreună şi atât".

Afla mai multe despre: sergio ricosergio rico comapsg 

viewscnt
Articole similare