Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie ingrată pentru Vlad la FCSB! Conducerea îi dă drumul: "Aş vrea să plece" | EXCLUSIV

Situaţie ingrată pentru Vlad la FCSB! Conducerea îi dă drumul: "Aş vrea să plece" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad continuă să plătească pentru greşelile din poartă. Fotbalistul a fost ţintuit pe banca de rezervă şi după prestaţiile convingătoare ale lui Ştefan Târnovanu, iar acum conducerea i-ar accepta transferul la altă echipă, pentru suma corectă.

Andrei Vlad e liber să plece de la FCSB, dacă va exista o ofertă de transfer

Poarta de la FCSB continuă să fie dominată de Ştefan Târnovanu, cel care a avut 49 de apariţii în sezonul trecut. Deşi a avut a doua şansă, în perioada în care Andrei Vlad a fost titularul postului, rolurile s-au inversat, iar noul sezon nu vine cu veşti bune pentru fotbalistul transferat de Gigi Becali de la Universitatea Craiova. 

Înainte ca FCSB să plece în cantonamentul din Olanda, Mihai Stoica a anunţat că iniţial s-a ajuns la un acord pentru un fundaş croat, dar mutarea a picat după 24 de ore. 

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că Ştefan Târnovanu, care a prins şi lotul naţionalei, rămâne numărul 1 în echipa antrenată de cuplul Pintilii - Charalambous. 

MM Stoica a vorbit cu compasiune faţă de situaţia lui Andrei Vlad. După ce i-a enumerat calităţile, oficialul FCSB a recunoscut că un transfer al său ar fi posibil, dacă Gigi Becali ar fi mulţumit de condiţiile financiare. 

"(n.r. - Andrei Vlad) Va rămâne la noi. Dacă va avea vreo ofertă să plece, trebuie să aducem portar. Şi aşa cred că trebuie să aducem încă un portar. Cum are Inter, portar de 40 de ani, cum are City.

E o situaţie ingrată cea în  care se află, dar e jucătorul nostru. Se antrenează foarte bine, e un băiat bun, dar Târnovanu e portarul numărul 1. Nu există nicio echipă în lume care să aibă un al doilea portar. Au fost Navas cu Donnarumma şi gata. Nu există aşa ceva. La Inter e Onana, iar Handanovic are 39 de ani.

Aş vrea să plece Vlad, dar peentru asta trebui să plătească cineva", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport

În cinci meciuri a apărat Andrei Vlad la FCSB în sezonul trecut, trei în Superliga şi două în Cupa României. 

Afla mai multe despre: andrei vladandrei vlad fcsbmihai stoicaportar fcsb 

viewscnt
Articole similare