Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Chiriţă, reţinut de poliţie după ce a condus din nou fără permis. Fostul fundaş al Petrolului a ajuns după gratii

Daniel Chiriţă, reţinut de poliţie după ce a condus din nou fără permis. Fostul fundaş al Petrolului a ajuns după gratii

Petrolul

Comentarii

Daniel Chiriţă (49 de ani), jucător care a făcut carieră la Petrolul Ploieşti, ar fi fost reţinut de un echipaj de poliţie şi dus în arest pentru 24 de ore.

Daniel Chiriţă, reţinut de poliţie pentru conducere fără permis valabil. Fostul fundaş al Petrolului a ajuns după gratii

Fostul mare jucător al celor de la Petrolul Ploieşti, Daniel Chiriţă, a fost prins luni, 26 iunie, conducând, deşi avea permisul suspendat de mai mult timp.

Chiriţă a condus pentru a treia oară fără permis, dar de această dată nu a mai fost iertat de echipajul de la Poliţia Rutieră Prahova, care l-au reţinut pentru 24 de ore şi l-au dus la audieri, conform Ziarul Incomod.

Pentru fostul fundaş central al Petrolului ar urma o zi de marţi în care ar apărea în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Născut la Ploieşti şi crescut la Petrolul, Daniel Chiriţă a ajuns legendă pentru echipa de pe ”Ilie Oană”. A cucerit Cupa României în 1995 alături de ”Lupii galbeni”.

Ajuns la 49 de ani, Chiriţă a jucat fotbal până în 2018, când a fost chemat în ligile inferioare pentru a-şi ajuta clubul de suflet să ajungă din nou în primele divizii ale fotbalului românesc.

Afla mai multe despre: petroluldaniel chiritapermis conducere 

viewscnt
Articole similare