Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a confirmat. Un jucător de bază va rămâne în Giuleşti încă trei ani: ”Este o mândrie şi o onoare”

OFICIAL | Rapid a confirmat. Un jucător de bază va rămâne în Giuleşti încă trei ani: ”Este o mândrie şi o onoare”

Rapid

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la Rapid în actuala stagiune şi-a prelungit contractul cu formaţia giuleşteană.

Sefer a prelungit cu Rapid

Rapid a anunţat, joi, că fotbalistul Antonio Sefer (22 de ani) şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 2025.

Anunţul a fost făcut de clubul giuleştean în mediul online, iar jucătorul a avut şi prima reacţie după prelungirea contractului.

”Sunt foarte fericit, am puţine emoţii, pentru că este cel de-al doilea contract cu Rapid. Sunt fericit că voi continua cu echipa mea de suflet, cu Rapid Bucureşti.

Este o mândrie şi o onoare să port în continuare tricoul Rapidului şi sper ca alături de echipă şi de staff să avem evoluţii foarte bune, să îmi ajut echipa cât mai mult. Sper să dau cât mai multe goluri şi să ofer cât mai multe assisturi.

Rapid înseamnă enorm, este un stil de viaţă. Mă mândresc că sunt la Rapid şi mereu merg cu fruntea sus, pentru că este un brand în România şi în Europa”, a declarat Sefer pentru site-ul oficial al formaţiei din Giuleşti.

Antonio Sefer a debutat la Rapid la 2 martie 2019, într-o partidă cu Progresul Spartac, din Liga 3. De atunci, el a adunat 110 meciuri pentru giuleşteni, perioadă în care a marcat 16 goluri şi a oferit 15 pase de gol.

În actuala stagiune, Sefer este golgheterul echipei, la egalitate cu Marko Dugandzic, şeptarul reuşind să înscrie de trei ori.

Cotat la 500.000 de euro, Sefer a mai jucat pentru Oţelul Galaţi şi Groningen (Olanda), fiind selecţionat la naţionalele U17, U19, U21 şi U23. Cu formaţia U23 a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Afla mai multe despre: rapidsefer 

viewscnt
Articole similare