Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Raul Rusescu s-a întors în România! Fotbalistul se va bate pentru primele locuri din campionat

OFICIAL | Raul Rusescu s-a întors în România! Fotbalistul se va bate pentru primele locuri din campionat

Concordia Chiajna

Comentarii

Clubul Concordia Chiajna a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile atacantului Raul Rusescu.

Atacantul Raul Rusescu (34 de ani) revine în România, după un an de la despărţirea de Academica Clinceni, cu care a jucat în play-off-ul Superligii.

Triplu campion al României, de două ori cu FCSB şi o dată cu Unirea Urziceni şi golgheterul Superligii în sezonul 2012-2013, cu 21 de goluri, Raul Rusescu a ales să revină în ţară, în această vară, după startul sezonului.

Raul Rusescu, la Concordia Chiajna

Raul Rusescu s-a înţeles cu cei de la Concordia Chiajna. Sursele Orangesport au anunţat de marţi revenirea fotbalistului la echipa din Liga 2. Atacantul a semnat un contract pe un an şi are şansa să promoveze cu echipa în Liga 1. 

Totuşi, fostul fotbalist al echipei Sevilla va avea serios de tras la pregătirea echipei, în condiţiile în care nu a mai jucat din iulie, atunci când a rămas liber de contract. 

Jucătorul a evoluat de-a lungul carierei la Unirea Urziceni, CS Otopeni, FCSB, Sporting Braga, FC Sevilla, Ankaraspor, Giresunspor, Academica Clinceni. Atacantul în vârstă de 34 ani a venit sub comanda lui Ianis Zicu de la clubul italian Lamezia Terme.

Legitimat la Lamezia în ultimul sezon, fostul internaţional român a ajuns în ligile inferioare din Cizmă cu statut de vedetă, dar a marcat doar trei goluri.

După ce şi-a căutat o nouă echipă timp de mai multe luni, Raul Rusescu a ales să revină în România. 

Afla mai multe despre: rusescu-concordia-liga 2 

viewscnt
Articole similare