Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Reacţia clubului Dinamo, după acţiunile celor de la FC Argeş: ”Totul se joacă pe teren! Gestul nu face cinste clubului!”

OFICIAL | Reacţia clubului Dinamo, după acţiunile celor de la FC Argeş: ”Totul se joacă pe teren! Gestul nu face cinste clubului!”

Fotbal

Comentarii

Conducerea lui Dinamo nu se teme de faptul că echipa ar putea pierde locul de Superligă, în urma contestaţiilor depuse de către FC Argeş, în încercarea de a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc printr-o victorie la ”masa verde”.

Argeşenii au trimis o adresă către Federaţia Română de Fotbal prin care au cerut retragerea licenţei de Superligă atribuită dinamoviştilor în urmă cu câteva zile, pe motiv că aceştia prezintă numeroase datorii restante. 

Argeşenii vor să meargă la TAS, dar dinamoviştii nu sunt îngrijoraţi

De asemenea, s-a reclamat şi faptul că noul plan de reorganizare nu a fost aprobat până la 30 aprilie, ultimul termen pentru depunerea dosarului de licenţiere. 

FC Argeş a solicitat celor de la FRF un răspuns în termen de 24 de ore, apoi, dacă nu vor avea câştig de cauză, se vor adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde cazul ar trebui să fie judecat în regim de urgenţă

Reacţia lui Dinamo: ”Totul se joacă pe teren!”

Şefii lui Dinamo au demontat cazul celor de la FC Argeş, punct cu punct, şi îi asigură pe suporteri că nu există niciun risc de a se pierde locul în Superligă.

TOTUL SE JOACĂ PE TEREN! Bucureşti, 2 iunie 2023! Clubul DINAMO 1948 Bucureşti, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook şi Instagram următoarele, ca răspuns la demersul efectuat de către FC Argeş la Federaţia Română de Fotbal:

În primul rând, termenul de contestaţie pentru acordarea licenţei cluburilor a fost depăşit, încă din data de 31 mai. Orice contestaţie ulterioară este considerată tardivă.

În al doilea rând, clubul Dinamo 1948 S.A. a obţinut licenţa pentru Liga I prin prisma existenţei unui plan de reorganizare deja aprobat de către instanţa competentă, în conformitate cu care societatea funcţionează astăzi. Demersurile actuale făcute de către club şi administratorul judiciar sunt în vederea modificării planului în vigoare.

Totodată, cu privire la pretinsele creanţe menţionate de către FC Argeş, acestea au fost evaluate atât de către instituţia competentă de acordare a licenţelor, anume Federaţia Română de Fotbal, cât şi de un auditor independent, extern, contractat de către aceasta. Concluzia la care au ajuns ambele părţi este că Dinamo 1948 S.A. îndeplineşte integral cerinţele de licenţiere pentru Liga I, sezonul competiţional 2023-2024.

Considerăm că acest demers este totalmente nefondat. De asemenea, acesta a fost efectuat tardiv de către FC Argeş în cunoştinţă de cauză - acest club deţinând o licenţă de Liga I şi cunoscând foarte bine termenul pentru contestaţii. Considerăm că acest gest nu face cinste unui club cu o asemenea tradiţie!

Clubul Dinamo 1948 S.A. a îndeplinit cerinţele regulamentare de participare în Liga I, începând cu sezonul următor, iar singurul pas rămas va avea loc pe terenul de fotbal, în partida disputată mâine, la Mioveni.

Aşteptăm cât mai mulţi dinamovişti alături de noi şi suntem convinşi că jucătorii şi Ovidiu Burcă îşi vor face din nou datoria în teren, acolo unde trebuie decis totul! Fie ca cel mai bun să învingă şi avem convingerea că la finalul partidei ne vom bucura, împreună”, a anunţat clubul Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: dinamoargestas,  

viewscnt
Articole similare